Haberler

Seda Sayan'dan kendisine "Edepsiz" diyen erkek takipçisine küfürlü cevap

Güncelleme:

Kadırgalı lakabıyla tanınan ve sosyal medya hesabını aktif kullanan Seda Sayan, kendisine "Allah'tan korkmaz, edepsiz" diyen erkek takipçisine küfretti.

Türk müziğinin efsane sanatçılarından Muazzez Ersoy, sosyal medya hesabından "Kendine benzemek ne güzel, filtresiz" diyerek bahçe pozlarını paylaştı. Seda Sayan ise bu sözlerin hedefindeki ismin kendisi olduğunu yazan bir takipçiye "Gerdirip gerdirip söylemeyenler... Ah doktor Serdar, kimlere elin değmedi ama söyleyemezler" dedi.

"SEDA SAYAN ALLAH'TAN KORKMAZ"

Her zaman yaptırdığı estetikleri sosyal medya hesabından paylaşan Seda Sayan dobra olduğunu vurgulayarak "Kimseden gizlim saklım yok, Yaptırdığım operasyonlardan pişman değilim" ifadelerini kullandı. Konunun kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından bir erkek sosyal medya kullanıcısı "Tüküreyim dobralığına Muazzez Ersoy gerçek bir sanatçı, doğal bir kadın. Allah korkusu var. Seda Sayan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz. Edepsiz" yorumunu yaptı.

Seda Sayan kendisine 'Edepsiz' diyen erkek takipçisine küfür ederek cevap verdi

KÜFÜRLE KARŞILIK VERDİ

Yorum karşısından küplere binen Seda Sayan ise "Ulan y....k sen kimsin ki benim Allah korkumu sorguyalabiliyorsun" diyerek karşılık verdi.

Seda Sayan kendisine 'Edepsiz' diyen erkek takipçisine küfür ederek cevap verdi

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde yüzüne Fransız Askısı olarak bilinen gerdirme işlemi yaptırmış ve 10 yaş gençleşmişti.

Seda Sayan kendisine 'Edepsiz' diyen erkek takipçisine küfür ederek cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muazzez Ersoy Sosyal Medya Seda Sayan Haberler

500

Yorumlar (46)

El patron:

Seda iyi etmis, az bile demis. Kime ne? Ne yaparsa yapar.

35
52
yanıtYanıtla
iste siz bu kadarsiniz:

seda sayan zaten agzi bozuklugu ile biliniyor. bu insanlar nasil bu kadar para kazanabiliyor ve her sözü söyleme hakkini kendinde bulabiliyor. egitim sifir, görgü sifir. istedikleri gibi yasarlar, milyonlar kazanirlar. bu kadar okumus insana, iyi aile terbiyesi almis, issiz insana haksizlik degil midir bu gibilerin bu yerlere gelmeleri. neden bizim ülkemiz edepsiz, küfürbaz insani bu kadar yüceltiyor.

53
5
yanıtYanıtla
DELİYÜREK:

Ağzına sağlık kardeşim.

yanıt18
yanıt4
...:

Onu türk halkina soracaksin. . .

yanıt3
yanıt1
Nurcan dursun:

Kıyamet alameti kıyamete yakın dinden uzak insanla baş tacı edilecek. Muslumsanlara gerici gözüyle bakılacak yazık ne kadar genclesirlerse gencklessinler yaş ilerliyor ve Allaha hesap verme günü yaklaşıyor mezar yalnızlar yeri tek başına kimse yok karanlık eğer Aillahın CC emirlerini yaptıysan. Ne mutlu rahat edeceksin amma eğer Rabbimizin emirlerini hiçe sayıp dünyaya dakdiysan vay haline. Hani dünyada her şeyin oaragydiya lüks evlerde oturuyordun para için yapmadığın rezillik kalmamistiya dünyaya gelis gayesi unutmuştun karşı cins seni güzel görsün en güzel sen olmaliydinya işte onların cevabını vereceksin sonuç. Cehenneme. Hemde ebedi yanılıyor ya üç günlük dünya için ebedi alem yok sayilirmi Rabbi. önce hidayet versin mümkün değilse kahru perişan etsin inşallah Amin

yanıt1
yanıt1
ALLAH korkusu:

ALLAH tan korksanız ALLAH ın yarattığını değiştirme hadsizliğine girmezdiniz zaten

35
19
yanıtYanıtla
........../////////:

BOTOKS DOLGU ESTETİK YAPTIRA YAPTIRA HEPİNİZ BİRBİRİNİZE BENZEDİNİZ. . . AYNI FABRİKADA ÜRETİLMİŞ ÜRÜN GİBİ. . . . . . . . . . .

39
5
yanıtYanıtla
DELİYÜREK:

Hadi ordan buruşuk şey. . kaçıncısıyla vede kaç aylık evlilik anlaşması yaptın onu söyle. . Git botoksunla uğraş sen Ahın gitmiş Vhın kalmış zaten.

31
9
yanıtYanıtla
ADA:

Yerlerdesin seda bilesin

34
5
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

o yerlerde ise sen nerdesin ona bütün kapılar açılır TC de marka isim beğensende beğenmesende .

yanıt8
yanıt9
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title