Haberler

Seda Sayan'ın 'Sperm' Çıkışından Sonra Sosyal Medya RTÜK'e Çağrı Yaptı

Güncelleme:

Seda Sayan, programına konuk olan Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya" deyince sosyal medya ayağa kalktı. Herkes RTÜK'e programın kaldırılması için çağrı yaptı.

Seda Sayan kendi adıyla yaptığı programda skandal sözlere imza attı. Konuğu Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" dedi. İnşaat işçileri sendakisından yanıt gecikmediği gibi sosyal medyada ayağa kalktı.

"PROGRAM KALDIRILSIN"

İnşaat işçileri sendikası, Seda Sayan'a şarlatan derken pek çok sosyal medya kullanıcısı da RTÜK'e programın kaldırılması için çağrıda bulundu.

İşte gelen tepkiler:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ece Gürsel Seda Sayan Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (50)

Arzu:

Allah rizasi icin egitici programlar yapilsin !!! Yayinlansin!! Begenmedigimiz avrupa amerika bile bizden 20 sene ilerde!!! Biz ayni yerde gevis getirip duruyoruz!! Kulturumuz cok ama cok zayif!! Yazik milletimize!! Yazik cocuklarimiza!!

21
0
yanıtYanıtla
emsal köroglu:

Normal böyle tiplere program yaptirirsaniz kendi egosu ve reyting ugruna yapmayacak rezillikleri kalmaz.

20
1
yanıtYanıtla
mehmet ekici:

kadın kötü birşey söylemedi ki bu kadar abartıyorlar

0
16
yanıtYanıtla
Füsun ENGİN:

Bu kadın artık hadddini fazlasıyla aşmış durumda. Reyting uğruna yapamayacak ahlaksızlıkları kalmadı. Ekranlardan pislik fışkırıyor.

13
0
yanıtYanıtla
Kaldirin lutfen:

Cok seviyesizce bir program. Konusmalar ikili iliskiler yapmacik, ahlaki degerlerin yerle bir edildigi onca sey gerceklesti. Lutfen bu bayana ekran yasagi verilsin.

12
1
yanıtYanıtla
Selänikli39:

Resmen Rezillik sanki insaat iscilerin colugu cocugu yok, bu kadina Rütük haddini bildirsin Rütük uyuma nerdesin???

11
1
yanıtYanıtla
Murat:

Bunlar toplumun yüzkaraları ey rütük nerdesin nerde seninde vebalin var ahlaksızların yaptığını görmezden gelmeyin artık

12
0
yanıtYanıtla
hakli:

ne var bukader sedanın üstüne gitmek kadin işini yapiyor kanalarda imamlar mini etekli lerle porgiram yaparken nede n bagirmiyorsiniz

2
9
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

BUNLAR VATANDAŞA İYİ ÖRNEK OLAN İNSANLAR. KAFALARI HEP BELDEN ALTI ŞEYLERE ÇALIŞIYOR. TELEVİZYON ÇIKMA YASAĞI KOYACAKSIN. AHLAKSIZ KONUŞMALARA CİDDİ PARA CEZALARI VEREKSİNNNNNN.

11
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Halk arasında o kadar inşaat işçisi espirisi döner bunu biri yayında espiriyle karışık söyleyince mi tepki çekti iki yüzlü olmayın ya

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title