Haberler

Seda Sayan'ın Sperm Çıkışına Canlı Yayında Susan Ece Gürsel: O An Şoka Girdim

Güncelleme:

Seda'nın "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" sözlerine canlı yayında ses çıkarmayan Ece Gürsel, daha sonra bir konuştu pir konuştu. Gürsel, "O an şoka girdim." dedi.

Seda Sayan'ın programına çıkan Ece Gürsel, sperm bankasından çocuk sahibi olma fikrine sıcak baktığını söylemişti. Bunun üzerine Seda, canlı yayında "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" diyerek tartışmaları başlattı. Ece Gürsel, programda sussa da sonra yaptığı açıklamalarda Kadırgalı'yı yaylım ateşine tuttu.

"SEVENLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Sözcü'nün haberine göre; programda yaşananlar hakkında konuşan Gürsel, "Biliyorsunuz aynı zamanda oyunculuk da yapıyorum ve yeni bir oyunum çıkıyor ve ben de oyunumu konuşmak ve tanıtmak için gittiğim programda böylesine yersiz ve gereksiz muhabbetlerin arasında kaldığım için, en başta sevenlerimden canı gönülden özür diliyorum" dedi.

"O ANDA ŞOKA GİRDİM"

Ünlü manken, "Program esnasında bana bir soru soruldu. 'Sperm bankasından çocuk sahibi olmak ister misiniz?' diye. Ben de 'Sperm bankasından çocuk sahibi olmama geçtiğimiz yıllarda ailem destek çıktığı için sıcak bakıyordum, fakat şu anda böyle bir düşünceye sıcak bakmıyorum' dediğim sırada Seda Hanım son derece talihsiz, son derece yanlış bir yorumda bulundu. O anda ben şoka girdim zaten ve konuyu kapatmaya çalıştım fakat onu susturabilmek ne haddime. Konuştukça konuştu ve olaylar buralara kadar geldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Sayan Ece Gürsel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (52)

elif:

seda sayan inşaat işçilerini küçümsediğini düşünmüyorum onlar ağı iş yaptığı için kuvetlli güçlü erkekler olarak nitelendirdi ama herkez nedense yalnış anladı

33
10
yanıtYanıtla
Olmaz Olasıca Seni:

he he bizde yedik keşke herkes inşaat işcileri kadar adam ve çalışkan olsa edebiyat yapma burda

yanıt1
yanıt2
Ayşe demır:

Bence seda küçümsemedi sadece fikrini söyledi

5
15
yanıtYanıtla
Ferhat:

Ne kadar gereksiz bir insan şu Seda yani bu kadar niteliksiz olmayı nasıl beceriyor bu kadın

19
0
yanıtYanıtla
hattari hanzo:

ULU ORTA O KONUYU KONUŞURKEN BİR ŞEY OLMUYOR SEDA ÖYLE KONUŞUNCA KÖTÜ OLUYOR

6
9
yanıtYanıtla
vatandaş:

aynen. sanki bilerek kamuoyu oluşturanlar var. .

yanıt1
yanıt1
Mavikurt:

Hanzo haberi iyi oku.

yanıt1
yanıt2
hakan:

İnsanları sürekli aşağılayan bu ve türevi şahsiyetlere medya yayın yasağı getirilmesi ACİL BİR GEREKLİLİKTİR. Kimi çıkıp benim oyum sokaktaki adamla bir değil diyor kimi çıkıp inşaat işçilerimize hakaret ediyor. Bunlara medyada neden iş veriyorsunuz toplumu aşağılaması için mi bunlar medyada görev yapıyorlar. Alın şunları medyadan yeter artık yıllardır aynı hakaretler. Topluma hakaret eden insanları medyada barındırmayın. .

10
2
yanıtYanıtla
KAAN:

REHBERİNİ KUR''AN YAPANA KUR''AN NE GÜZEL BİR KİTAPTIR. KUR''ANIN AHLAKIYLA AHLAKLANAN İNSAN HÜZÜNLÜ OLUR

11
0
yanıtYanıtla
trabzonlu:

BE DENSİZ CANLI YAYINDA 80 MİLYONUN İZLEDİĞİ PROGRAMDA SENİN NASIL ÇOCUK SAHİBİ OLACAĞINI MI MERAK EDİYOR BU İNSANLAR. UTANMAZ ARLANMAZ SURİYEDE ASKERLERİMİZİN VE ONCA MASUN İNSANIN ŞEHİT OLDUĞU BU GÜNLERDE BUNLARIMI KONUŞULUR. ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN. İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMIŞ YARATIKLAR. YAZIKLAR OLSUN SİZE VE BU TÜR PROGRAMLAR YAPANA ÜLKEMİZİN YÜZ KARASISINIZ.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title