Haberler

Seda Sayan'ın Programına Çıkan Gülben Ergen Düşmanlarına Gövde Gösterisi Yaptı

Güncelleme:

Eski eşi Erhan Çelik'i aldattığı iddia edilen Gülben Ergen ilk kez Seda Sayan'ın programına çıkıp konuştu. Ergen, "Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben o yüzden sustum." dedi.

Show TV ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu programın ilk bölüm konuğu olan Gülben Ergen yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ergen, düşmanlarına resmen gövde gösterisi yaptı.

"GÖBEK ATARAK ÇIKIYORUM PROGRAMINA"

Seda Sayan, "O dönemde neden sustun?" deyince Gülben Ergen şöyle cevap verdi: "Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben sustum sabrettim. Bak şimdi ne oldu? Senin programına göbek atarak çıktım."


"BANA HİÇBİR ŞEY OLMAZ" SÖZÜ AKILLARA GELDİ

Gülben Ergen'in "programına göbek atarak çıkıyorum" sözü akıllara eskiden söylemiş olduğu "Bana hiçbir şey olmaz." sözünü getirdi. Erhan Çelik, Seren Serengil ve Yeşim Salkım'ın bu sözlere neler söyleyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (80)

Pinar:

Utanmaz arlanmaz yine piskin piskin siritiyo

42
5
yanıtYanıtla
Milletin aklıyla halay etmek ihanettir:

Seda Gülben Hülya gibileri milleti eğlendirmek için görevlendirilmiş çakma sanatçılardır , asıl maksat Milleti oyalamaktır. gündemden, Ülkenin öncelikli sorunlarından uzak tutmaktır. Benim gözümde 5 para etmezler ve bu topluma fayda değil zarar veriyorlar hatta dahada ileri gideyim ihanet içerisindeler. Resmen Milletin aklıyla halay ediyorlar. . . .

47
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HELALGÜLBEN İM

7
35
yanıtYanıtla
Deniz:

Ya ben olsam evden adımımı dışarı atmam kadın güle oynaya geziyo ortalıkta

33
7
yanıtYanıtla
azapay:

sanki sanatçılar arasında tek o var neden olduğunu düşünüyorsun ya iftira ise gelelim yeşim salkıma ne zaman unutulsa başlıyor gülbende gülben hakkımı helal etmem ya kardeşim sen gülbenin proğramına çıktın sarıldın öptün o zaman onurun yokmuydu senin

yanıt6
yanıt11
Elif kaya:

Gerek yok oyle bir programa cikmaya bir cok insan sana inanmiyor zaten

36
3
yanıtYanıtla
Ayşe demir:

Bunca yaptıklarına rağmen utanmadan yanımda hak var diyor yazık bizim insanımızda akıllı olsun prim vermesin bu kadina artık seyretmesin dinlemesin seda sayani da biraz severdim ama reyting için bu kadına destek veriyor ya yazık.

33
5
yanıtYanıtla
Ebru:

Gülben Ergen Türkiyede gerek oyunculuğu gerek sesi gerekse duruşu ile senelerdir kalplerimizde taht kurmuş bir sanatçıdır! Dadı dizisindeki performansı bugün en usta oyuncularla çatışır ben 27 yaşında bir genç kız olarak bu tür sansasyonel konularla gündeme gelmesinden derin üzüntü duymaktayım ve Türk adaletinin terazisine inanmaktayım kaldı ki ona çamur atmaya çalışanlar kendi bataklıklarında boğulsun

6
31
yanıtYanıtla
reza:

Banu Alkan da 40 yıllık sanat güneşi. Yersen.

yanıt0
yanıt0
Yeşim:

Gulbeni cok seviyorum.Herkes kendine donsun baksin.

4
33
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title