Haberler

Seda Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner soruldu, verdiği cevap herkesi şaşırttı

Güncelleme:

Seda Sayan, önceki akşam oğlu Oğulcan Engin'in sahibi olduğu adlı mekanda görüntülendi. Sayan'a müstakbel gelini Miray Daner hakkında ne düşündüğü soruldu. Sayan, "Benim konuşma yasağım var. Bu konuda konuşamıyorum. Oğulcan ne zaman izin verirse o zaman konuşurum" yanıtını verdi.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Ali Erbil'le tecavüz polemiği yaşayan Seda Sayan, Erbil'in özür dilemesinin ardından aradaki buzlar erişmişti. Oğlu Oğulcan Engin'in sahibi olduğu adlı mekana giden Sayan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

"MEHMET ALİ BENİM KARDEŞİM"

Tepeden tırnağa deri giyinen Sayan, dostu Mehmet Ali Erbil'in 'Gelinim Mutfakta' adlı programını sunmasına ilişkin, "Çok yakıştı. Mehmet Ali benim kardeşim. Ufak bir aile tartışması yaşadık ama hepsi geride kaldı" ifadelerini kullandı.

"İZİN VERİRSE KONUŞURUM"

Oğulcan Engin'in oyuncu Miray Daner ile aşk yaşaması hakkında ne düşündüğü sorulan Sayan, "Benim konuşma yasağım var. Bu konuda konuşamıyorum. Oğulcan ne zaman izin verirse o zaman konuşurum" açıklamasını yaptı.

"AŞK YOK"

Seda Sayan, organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşamadığını da yineledi. Seda Sayan, "Ata ile aşk yok, iş var, çok iş var. Ata'nın benimle ilgili yapmak istediği inanılmaz güzel fikirleri var. Ben de 'varım' dedim, tokalaştık. Bundan sonra birçok projede yer alacağız inşallah" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mehmet Ali Erbil Oğulcan Engin Miray Daner Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title