Haberler

Seçim öncesi "Değiştirelim, bıktık be" diyen Kadir Çöpdemir pişman oldu

Güncelleme:

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala "Değiştirelim be, bıktık be!" paylaşımıyla adından söz ettiren sunucu ve oyuncu Kadir Çöpdemir'in seçim sonrası ortaya çıkan tabloyu yakın çevresine "Kapıldık bir değişim rüzgârına. Anketlere inandık. Tarkanlar, Cemler paylaşım yaptı. Herkes mi yanılır abi, herkes mi yanıltır" şeklinde yorumladığı konuşuluyor.

Sunucu ve oyuncu Kadir Çöpdemir'in seçime günlere kala, yurt dışında bir seyahati sırasında yaptığı sosyal medya paylaşımı ile 'değişim' çağrısında bulunması büyük yankı uyandırmıştı.

"DEĞİŞTİRELİM BE! BIKTIK BE!"

Çöpdemir, bahsi geçen videoda "Ne diyor büyükler? Tebdili mekanda ferahlık vardır. Tebdil değiştirmek demek. Mekan değiştirirsen ferahlarsın diyor. Biz de Barcelona'dan biraz tebdil yapalım dedik, atladık trene, Madrid'e gidelim dedik. Değişiklik iyidir, değiştirmek lazım. Değiştirdiğin zaman ferahlama olur bünyede. Nefes alırsın. Değiştirelim be! Bıktık be! Bıktığımızı değiştirelim ya!" ifadelerine yer vermişti.

"HERKES Mİ YANILIR, HERKES Mİ YANILTIR"

Seçim sonrası ortaya çıkan tabloyu nasıl yorumlayacağı merak konusu olan Çöpdemir'in yakın çevresine yaptığı değerlendirmede "Kapıldık bir değişim rüzgârına. Anketlere inandık. Tarkanlar, Cemler paylaşım yaptı. Herkes mi yanılır abi, herkes mi yanıltır" dediği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir Çöpdemir Magazin Haberler

500

Yorumlar (66)

ceromi:

Siz önce aklınızı değiştirin biraz milli olun rüzgar nereye eserse oraya gitmeyin yalaka takımı

845
76
yanıtYanıtla
yavuz çaylak:

Kadır zıp zıp demir boş adamsın vesselam,sürü piskoloji ,siz ve sanat camıasınını içler acısı hali ilke yok duruş yok,prensip yok kıvır kıvırabildiğin kadar yerse miller zıp zıp demir

689
47
yanıtYanıtla
Yasin Dmr:

Sanat camiasının hali içler acısı demişsin doğrudur biz onu akil insanlarda anlamıştık

yanıt38
yanıt18
Fatih Yıldız:

YEMEZLER KADİR BEY YEMEZLER ARTIK ! BIKTIK BEEEE BU MİLLET KİMİN SANATÇI KİMİN SANTÇI OLMADIĞINA KARAR VERECEK İRADEYE SAHİP

589
54
yanıtYanıtla
orhan eren:

dogru diyorsun kardes

yanıt129
yanıt13
Oguzhan Gundogan:

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi lideridir.İyi giden bir şey niye değiştirilmelidir ki?Uzun yıllar başarılı olmuş biri niye değişsin ki? Ayrıca kazanan takım bozulmaz. Chp genel başkanı değişmeli ..

392
109
yanıtYanıtla
Tb Tb:

Tabiki bir değişim olmalıydı ne pişmanlığı olacak ki hayallerim suya düştü araba alacağım ilerde Allah ömür verirse ev alacaktım artık hiç bişey alamayız market fiyatlarına yetişemiyoruz burda yorumlar çok zenginsiniz galiba

130
354
yanıtYanıtla
Temel Reis:

Sen bu kafayla bir baltaya sap olamassın bence sen kendini değiştir

yanıt50
yanıt11
yavuz çaylak:

Kaç para,aldın,kir dök yemezler

447
33
yanıtYanıtla
Vedat Akkuş:

Değişim isteyen önce kendini değiştirmeli yâda bir cerrah tan ve psikolog tan yardım almalı

328
84
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title