Haberler

Miley İçin Oğlunu Tehdit Etti

Güncelleme:

Terminatör'ün yıldızı oğlunun Miley ile birlikte olmasını istemediği için onu 49 milyon dolarlık mirastan mahrum bırakacağını söylese de oğlu Miley'i tercih etti.

Skandallarıyla anılan şarkıcı Miley Cyrus, bir süredir Arnold Schwarzenegger'in oğlu Patrick ile beraber. Terminatör filminin yıldızı ve eski Kaliforniya Valisi Schwarzenegger ise bu birliktelikten hiç memnun değil. Öyle ki, Patrick'i 49 milyon dolarlık mirasından mahrum edeceklerini söyleyen ailesi, Patrick'in Miley'den ayrılmasını istedi.

İLK BAŞLARDA İLİŞKİYİ ONAYLIYORDU

Arnold Schwarzenegger'in oğlu Patrick'in gazeteci olan annesi Maria Shriver, ABD'nin ünlü politikacı ailesi Kennedy ailesine mensup. New York Post'ta yer alan bir habere göre Arnold Schwarzenegger başlarda bu ilişkiyi onaylıyordu. Hatta ikili Noel gecesinde Arnold Schwarzenegger'le birlikte Las Vegas'a gitmiş, Noel'i hep beraber karşılamıştı. Miley Cyrus ve Patrick Schwarzenegger daha sonra Massachusetts'e gitmiş, bayramın birkaç gününü de Patrick'in annesi Maria Shriver'ın Kennedy ailesine mensup akrabalarıyla beraber geçirmişti.Ancak şimdi hem Terminatör'ün, hem de eski eşi Maria Shriver'ın, Miley Cyrus hakkındaki fikirleri değişmiş gibi görünüyor.

PARA YERİNE MİLEY'İ TERCİH ETTİ

International Business Times'da yer alan habere göre Schwarzenegger ailesi, Miley Cyrus'un 'oğulları üzerinde negatif bir etkisi' olduğunu düşünüyor. Miley Cyrus'la ilişkisinin devam etmesi halinde oğullarının 'yanlış bir yola' sapabileceğinden çekiniyorlar. Şu an 21 yaşında olan Patrick Schwarzenegger, 25 yaşına geldiğinde 49 milyon dolarlık bir servetin de sahibi olacak. Ancak Maria Shriver, Miley Cyrus'la ilişkisine bir son vermediği takdirde oğluna bu parayı vermeyeceğini söyledi. Shriver'ın uyguladığı bu şok taktiği ise işe yaramamış gibi görünüyor. Zira kaynaklar Patrick'in "parayı almaktansa Miley ile olmayı tercih ederim" dediğini söylüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Arnold Schwarzenegger Maria Shriver Kaliforniya Miley Cyrus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

olala:

hoş çocukmuş

18
1
yanıtYanıtla
isthisiMobil-ANDROID:

babasi vermezse parayi miley verir gencler yine sıkıntı yokki ondada 150 milyon vardir:))

18
0
yanıtYanıtla
Aygun IsmayilovamobilWeb@haberler.com:

oh oldu arnolda bi sekidebelasini buldu turk dusmanidir oda belirteyim

12
3
yanıtYanıtla
dişi asLAn Mobil-ANDROID:

ooovv cok yakışıklı 3

13
2
yanıtYanıtla
yorum...mobilWeb@haberler.com:

Kendi kazansın ,kendi yesin bence Baba sen getir Anne sen pişir demesin. Para da işe yaramıyor bazen ........

14
0
yanıtYanıtla
GamzemobilWeb@haberler.com:

Herşey para değil

5
1
yanıtYanıtla
cfvdxfd:

Miley, kendi düşen ağlamazmış :)

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title