Haberler

Şarkıcı Murat Boz, faturalara gelen zamlara isyan etti: İnsanlara nefes aldırmaz oldu

Güncelleme:

Son olarak O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan başarılı şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından "Akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu" diyerek faturalara gelen zamlara tepki gösterdi.

Elektrik ve doğal gaza gelen zamların ardından ünlü isimler de peş peşe faturalarını paylaşıp isyan etmeye devam ediyor. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Seray Sever, Yeşim Salkım, Serkan Kaya, Gürgen Öz, Gülse Birsel, Oğuzhan Uğur ve İdo Tatlıses'ten sonra bir tepki de sevilen şarkıcı Murat Boz'dan geldi.

"ZAMLAR NEFES ALDIRMAZ OLDU"

11 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Murat Boz, önce "Zamlar geri alsın" dedi. Sonra da yeni bir paylaşım daha yaparak "Hayat pahalılığı üstüne elektriğe ve doğal gaza gelen bu akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu insanlara" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Murat Boz, faturalara gelen zamlara isyan etti: İnsanlara nefes aldırmaz oldu

Şarkıcı Murat Boz, faturalara gelen zamlara isyan etti: İnsanlara nefes aldırmaz oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Elektrik Faturası Instagram Murat Boz Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (25)

Ali Hamza:

Nerde boş iş var orda bunlar var. Bunlar sanatçı falan değil. Hani Barışmançolar, söylediği her bir sözde anlam vardı. Sizin sadece ölümünüz haber olacak ondan sonra kimse sizi hatırlamayacak.

64
203
yanıtYanıtla
MEHMET AKİF YILMAZ:

Yahu nasıl bir yandaşlıktır seninkisi. Elektrik ve doğalgaz faturasına insan görüpte nasıl ses çıkartmaz. Allah size akıl fikir ihsan etsin

yanıt153
yanıt31
Recep Yanar:

Mehmet Akif yılmaz. Sadece bir yazlığı 10 milyon lira. Sence fatura umrundamı bunun. Allah aşkına artık görün gerçekleri. Tamam zam çok fazla ama bunlarada itibar etmem kusura bakma.

yanıt29
yanıt62
ERKAN :

Recep Yanar efendi adam halkım sesi oluyor senin benim sesimi kimse duymaz duyurmaz ama onlar söyleyince duyulur. sanatçı halkın aynasıdır. o adam illaki öder faturayı ama altta ezilenler adına faturaların ne kadar yüksek olduğunu söylemiş.

yanıt70
yanıt13
Muhammed Nazif Dusunceli:

Erkan bu adam degilmiydi imam ogluna secim agzi 100 bin tl bagis yapan sen neyin kafasini yasiyorsun kimi kime anlatiyorsun biz bu laflarin altinda ne yatiyor cok iyi biliyoruz gecin bu ayaklari biz kim ne oldugunu cok iyi biliyoruz

yanıt0
yanıt2
HALİS ER:

çuvalla para kazanıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz, soluğu kodeste almayın

36
148
yanıtYanıtla
ERKAN :

acayip bir ülke olduk zenginler fakirlerin hakkını savunuyor fakirler sanane diyor.

107
12
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Gelir seviyesi en yüksek olan sanatçılar peş peşe zamlara isyan ediyor.En alt grubun fukaralıktan ve açlıktan sesi bile çıkmıyor!

99
7
yanıtYanıtla
Erkan Can :

hayat pahalı değil mi, ya da her gün zamlar yapılmıyor mu ? bunu söylemek nasıl bir karıştırmak oluyor. bağlanmış halkın kasasına bir hortum biri sesini çıkarsa vatan haini oluyor.

83
7
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Erkan Bey düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.

yanıt8
yanıt3
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title