Haberler

Şarkıcı Kıraç'tan Eğitim Sistemine Eleştiri: İngilizce Eğitim Türk Yaşam Şeklini Darmaduman Ediyor

Güncelleme:

Türk Rock müziğinin başarılı sanatçılarından olan Kıraç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kıraç, İngilizce eğitim sisteminin Türk yaşam şeklini darmaduman ettiğini söyledi.

Bir dönem müzik listelerini alt üst eden şarkıcı Kıraç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kıraç, kendisinin bir vatansever olduğu görüşünü dile getirirken Türkiye'de İngilizce eğitim verilmemesi gerektiğini öne sürdü. Kıraç'ın iddiasına göre İngilizce eğitim Türk yaşam şeklini darmaduman ediyor.

"DÜNYA VE HAYATLA İLGİLİ KAYGILARIM VAR"

Sabah gazetesine konuşan sevile şarkıcı şu açıklamalarda bulundu;

Dünya ve hayatla ilgili kaygılarım var. Çocuklarım okulda İngilizce sıkıntısı yaşıyorlar. O dili zorla öğretmeye çalışıyorlar. Çok çalışkanlar ama İngilizce dersinde mutsuzlar.

Şarkıcı Kıraç'tan Eğitim Sistemine Eleştiri: İngilizce Eğitim Türk Yaşam Şeklini Darmaduman Ediyor

"İNGİLİZCE EĞİTİME SON VERİLMELİ"

Türkiye'de İngilizce eğitime son verilmeli. Bazı anne-babalar İngilizce öğrenilmesini bir numaralı eğitim olarak görüyor. İngilizce eğitim, Türk yaşam şeklini darmaduman ediyor.

Şarkıcı Kıraç'tan Eğitim Sistemine Eleştiri: İngilizce Eğitim Türk Yaşam Şeklini Darmaduman Ediyor

"BEN VATANSEVERİM"

Ben vatanseverim. Bütün ideolojilerimizi bir tarafa bırakıp vatansever olmamız ve vatanımıza kitlenmemiz gerekiyor. Türkiye bir şekilde Amerikan hegemonyasından kurtulmalı.

"TAM BAĞIMSIZ ÜLKE OLMAK ZORUNDAYIZ"

Tam bağımsız bir ülke olmak zorundayız. Amerika bir şirket devleti; dünyayı şirket gibi yönetmek istiyor. Türkiye her yönden kendine yetebilir hale gelmelidir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Kıraç Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (65)

ziyaa:

Bu kadar geri kafalı olmayın. Ne demişler bir lisan bir insan. Niye eşiniz Ayşe Şule Bilgiç, pepenin yapımcısı Türkçe isimler kullanmıyor. Bakar mısınız isimlere PEPEE, ŞİLA, ZULU, BEBEE. Ne bunlar peki Türkçe mi. Bırakın bu ayakları.

12
11
yanıtYanıtla
ingilizce sorun mu:

iyi okula gödermezsen ingilizce öğrenmemiş olurlar Kıraç Kardeş. . . :)

7
7
yanıtYanıtla
BAŞKANN..:

Kıraç haklı ama iş işten 100 sene önce geçmiş şuan yapacak bir şey yok mecburuz ingilizce öğrenmeye yoksa cahil kalırız. Hatta çince ve rusça da bilmemiz gerekmekte maalesef. . . . . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Çok saçma. Dünya vatandaşlığı için İngilizce şart.

7
6
yanıtYanıtla
..:

siz öğrenmeyin evet, kıt fikirlerinizi evrensel boyutta anlaşılabilir hale getirmeniz bizi rezil etmekten başka hiçbir işe yaramaz zaten. keşke hiç konuşmasanız, keşke cahil dili olsa ve siz sadece kendi aranızda konuşsanız biz sizi hiç anlamasak. midemiz bulandı bu vizyonsuzluktan cehaletten bir adım ötesini bile düşünemeyecek kadar kıt beyinlerden midemiz bulandı. siz öğrenmeyin kardeşim, çocuklarınıza da öğretmeyin.

4
9
yanıtYanıtla
..:

o zaman türk gibi dediğin tüm dünya milletlerinden soyutlanmış, teknolojinin bilimin tüm dünyanın dilini reddeden çağ dışı bir millet öyle mi? valla türklüğünüze geri kalmışlığı yakıştırıyorsanız buyrun siz evlatlarınızı öyle yetiştirin, yazık o evlatlara.

yanıt0
yanıt0
Hamsheni Agopis:

İskitler in ve tüm Dünya milletlerinin vede dillerinin Türk ve Türkçe olduğuna inanan birisi için, İngilizce konuşmanın da araştırmanın da, öğretmeninde, öğrenmenin de anlamı yoktur. Akıl bir Sirkülasyon dur bir kere yamuldu mu komple ters döner. Bravo Kıraç böyle devam Kurandan başka kitap, Türkçe den başka dil zaten öğrenmeyiniz lütfen !!

6
5
yanıtYanıtla
huhu:

boyle konusunca cok kimse hemen tepki veriyor ama gercek bunlar. Aziz Nesin bir keresinde demisti yabacilar her turlu bilimi, ilacı yada teknolojiyi bulurlar. Muslumanlarda sadece haa bu kuranda geciyordu derler dedi. Adam oleli yollar oldu hala hakli cikiyor

yanıt2
yanıt0
Esen:

Ne güzel demiş

7
3
yanıtYanıtla
SÜLEYMAN YAŞAR:

İngilizce seçmeli ders olmalı. Zorunlu olmaktan çıkarılmalı. Biz ingiliz sömürgesi değiliz. . . Sokakta dükkanların isimlerine baksanız nekadar asimile olduğumuzu anlarsınız. .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title