Haberler

Makyajsız Görüntülenen Şarkıcı İzel'i Görenler Tanımakta Güçlük Çekti

6 sene sonra 12 şarkılık albüm çıkarmaya hazırlanan şarkıcı İzel, önceki gün bir AVM çıkışı görüntülendi. Makyajsız olan ünlü şarkıcıyı görenler tanımakta güçlük çekti.

Uçan Kuş'un haberine göre uzun süredir ekranlardan uzak olan şarkıcı İzel, City's AVM'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan İzel, makyajsız haliyle dikkat çekerken çarpıcı açıklamaları ile gündeme geldi.

"SEZEN ŞARKI HEDİYE ETTİ"

Yeni albümü için Sezen Aksu'nun kendisine şarkı hediye ettiğini belirten İzel, "Altı yıl sonra albüm geliyor, içinde 12 şarkı olacak. Çok sağlam şarkılar var. Sezen Aksu, Çelik, Ercan (Saatçi) , Sinan Akçıl ve çok önemli isimler bir araya geldik. Sezen şarkı hediye etti. Çok efkarlı bir şarkı, bayağı bir damar" dedi.

Şarkıcı İzel Bir Döndü Pir Döndü: Sahte Tık Yapmayacağım

"MADDİ, MANEVİ YORUCU"

Albüm yapmanın maddi ve manevi yorucu olduğunu, bundan sonra single yapacağını belirten İzel, "Bir albüm yapmam gerekiyordu. Bundan sonra 'Yapar mısınız?' deseniz, yapmam. Bundan sonra single çıkaracağım. Maddi ve manevi anlamda yorucu tabii ki" şeklinde konuştu.

Şarkıcı İzel Bir Döndü Pir Döndü: Sahte Tık Yapmayacağım

"HAYATIM BOYUNCA YAPMADIM"

İzel, son dönemde YouTube'daki sahte tıklanma oranlarıyla ilgili soruya, "Ben öyle bir şey yapmayacağım. İnsanlar kendisi yapıyorsa bilmiyorum, ama hayatım boyunca yapmadım. Instagram hesabımdan da belli zaten çok aman aman takipçim yok, satın almıyorum. İnşallah bol bol dinlenir" cevabını verdi.

Şarkıcı İzel Bir Döndü Pir Döndü: Sahte Tık Yapmayacağım

"BİRKAÇ SENE DEPRESYONA GİRDİM"

Ünlü şarkıcı, geçen yıl saçlarını kazıttığı dönemin hatırlatılmasıyla ilgili, "Birkaç sene depresyona girdim. Kafayı kazımıştım, uzadı çok şükür, öyle üzüntülü bir dönemdi. Moralim yerinde, heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı İzel Bir Döndü Pir Döndü: Sahte Tık Yapmayacağım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sezen Aksu İzel Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

ahh zaman:

yıllar ne kadarda değiştiriyor insanları 90lar da bize en güzel şarkıları sunan isimlerden seni sewiyoruz izel. . .

21
1
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MURTAZA:

sen bizim gönlümüzün İzelisin. şarkıların la büyüdük. biz yaşlandık kim yaşlanmıyor.

15
1
yanıtYanıtla
ipek:

çağın sorunu psikolojik hastalıklar Allah şifa versin herkese

14
0
yanıtYanıtla
es:

şimdiki popcuları beşe katlar ses olarak izel kalıtedır

11
0
yanıtYanıtla
Hs:

Hastalık zor şey Allah şifa versin, haline bakılırsa epey bir şeyler çekmiş kabus dolu günler geçirmiş gibi, zamanından sevdiğim beğendiğim bir ses, ben şahsen İzel''in görüntüsü ile ilgilenmiyorum, vasat haliyle hepimizi şaşırttı gibi cümleler, ünlüler normal rahat kıyafetleri ile makyajsız dolaşmaya hakları yokmu her anı makyajlı olmak zorundamı bunların ciltleri hiç dinlenmeyecekmi, İzel''in cildi zaten sorunlu hiç makyaj yapmasada olur, ben onu bu haliylede dinlerim

10
0
yanıtYanıtla
Neyin baskısı:

Artık çok şekilci bir toplum olduk, medya zaten yeterince baskı yapıyor, aaaaaaaaaaa makyaj yapmamış makyajsız dolaşıyor ne ayıp şey lakin yüzünde biraz makyaj var demek ki daha çok yapması isteniyor, mesela aaaaaaaaaa aynı kıyafeti ikinci kez giymiş nasıl giymiş tüh tüh parası yok suyunu çekmiş terbiyesiz utanmaz nasıl giyer aynı kıyafeti, eskiden müsriflikti fazlası görgüsüzlüktü, yahu bu nasıl bir baskı ve bizim millette kızlarımızda işte böyle raydan çıkıyor, insanları kibre itiyorlar bunlarla

10
0
yanıtYanıtla
BUZZY:

Ya makyaj falan bitarafa da o üzerindeki çul ne ya insan bi aynaya bakar bişey giyince onuda giydinya şah tın şahbaz oldun tamamdır

1
8
yanıtYanıtla
Esra:

Nesi varmış, gayet de tatlı bir kadın, doğal ayrıca. Siz kendi sorunlu düşüncelerinizi düzeltin.

8
0
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

NE var yani normal yaslaniyoruz..gayet normalll abartmayin

8
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

korku filminde makyjacsiz oynar.

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title