Haberler

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Türkiye'nin ekonomisi hakkında konuştu: Çok üzülüyorum

Güncelleme:

Gündemle alakalı yaptığı paylaşımlardan dolayı sıkça adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, dolar ve euro'nun yükselişinden bahsederken "Ekonomimizi çok üzülüyorum" dedi.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam trafikte görüntülendi. Camını açarak basın mensuplarıyla sohbet eden Özoğuz, Türkiye'nin ekonomisi hakkında konuştu.

"ÜLKEMİZDE UCU DOLARA DOKUNMAYAN HİÇBİR ŞEY YOK"

Dolar ve euro'nun çok yüksek olduğunu ifade eden Özoğuz, "Ekonomik durumumuz ortada. Çok üzülüyorum. Zor zamanlar geçecek inşallah. Ülkemizde dolara dokunmayan hiçbir şey yok. Mesela, 'Maaşı dolarla mı alıyorsun?' gibi bir soru çok abes. Türkiye'de her ürün ve mal dolara bağlı" yorumunda bulundu.

"ÇOCUĞUMU OKULA GÖNDERMEM"

21 Eylül'de okulların açılacak olması hakkında da konuşan Özoğuz, "Ben çocuğumu okula göndermem. Çocuklar hijyen konusuna ne kadar dikkat edebilir?" açıklamasında bulundu.

SOSYAL MESAFE UYARISI

Arabasının içinde maske takmayan oyuncu, muhabirleri kendisine fazla yaklaşmaması konusunda uyarmayı ihmal etmedi. Keyifli olduğu gözlenen Özoğuz, soruların ardından uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz Türkiye Athena Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (62)

yarcan:

Adam gibi adam, sanatçı gibi sanatçı. Dünya nimetlerine kapılmadan fakir fukaranın hakkını savunan asil bir Türk sanatçısı. Bu ülkenin senin gibi sanatçılara ihtiyacı var koca yürekli insan. Bahtın açık olsun.

20
138
yanıtYanıtla
neno:

beş para etmez müziğin yetmezmiş gibi kalkmış ekonomiden bahsediyorsun. Sen önce meymanatsız suratınla ilgilen. Senin gibi çapsız ve tiksinti veren biri ilgi çekmek için bunları yapar. her şeye maydanoz olur. Tip ezikliği ve kompleksini bastırmaya çalışırken çok hata yapıyorsun.

68
68
yanıtYanıtla
foto atsana:

senin tipini çok merak ettim baboş :)

yanıt1
yanıt2
SADRAZAM:

Lan adam dolardan eurodan bahsediyor sen adamın müziğine tipine hakaret ediyorsun ayrıca adamın tipinden ve müziğinden sanane sana çirkin gelen başkasına güzel gelir ne boş insansın sen ya adam ekonomiyi gayet doğru eleştirmiş

yanıt2
yanıt1
İsimsiz:

boş adam boş konuşma herkes işini yapsın

98
18
yanıtYanıtla
Hayat:

Doğruları söylüyor diye işinize gelmedimi

23
88
yanıtYanıtla
abaza:

dogru diyor niye elestiriyorsunuz cok bilmisler

11
80
yanıtYanıtla
TEMEL:

Bunlarin sozlerine laflarina inanan onemseyen insanlar var birde.

72
11
yanıtYanıtla
KARA:

SEN KİM EKONOMİ KİM BUNUDA ADAM ETTİ ACUN. İKİ ŞARKI SÖYLEDİ BOŞ BOŞ ŞARKILAR ONLARDA. BAŞKA Bİ İCRAT YOK. BUDA SANATÇIYSA BENDE BAŞBAKANIM.

65
11
yanıtYanıtla
isimsiz:

sosyal mesafe hijyenden bahsediyor fakat ne maske var nede önlem neredeyse mikrofonu ısıracak

58
11
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title