Haberler

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Kadir Şeker'e 12 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti

Güncelleme:

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, şiddet gören kadına yardım etmek isterken katil olan ve 12 yıl hapse çarptırılan Kadir Şeker hakkında yaptığı paylaşımda tecavüz ve öldürme suçlamalarıyla gündeme gelen Ümit Can Uygun ile Musa Orhan üzerinden sert sözler söyledi.

Konya'da, sevgilisini dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'a engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan 20 yaşındaki Kadir Şeker, suçu haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle 'kasten adam öldürme' suçundan 15 yıl hapse çarptırıldı. Duruşmadaki iyi halini göz önünde bulunduran mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirdi.

ÜMİT CAN VE MUSA ORHAN'I ÖRNEK GÖSTERDİ

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Kadir Şeker hakkında bir paylaşım da Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz'dan geldi. Ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımlarda Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümit Can Uygun ve 18 yaşındaki genç kadına cinsel istismarla yargılandıktan sonra serbest bırakılan Musa Orhan'ı paylaştı. Şarkıcı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Bu nasıl iştir? Bu iki şerefsiz saldırıp tecavüz edip öldürmüş. Kadir Şekerci iffet korurken şerefsizi haklamış" dedi.

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, Kadir Şeker'e 12 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökhan Özoğuz kadir şeker Musa Orhan Haberler

500

Yorumlar (82)

ula:

kadir şeker gitseydin mhp önünde bir foto çektirseydin şimdi dışarıdaydın bak ikisine tam çakal

24
8
yanıtYanıtla
İmanlı adam:

Gökhan umarım en sevdiklerine korona bulaşır.

5
25
yanıtYanıtla
ADAMIN BİRİ:

Adına ''İMANLI ADAM'' yazıp şu yaptığın yoruma bak. Sende iman ne gezer? HAK getire. . .

yanıt4
yanıt1
Harbi:

At izi İt izine karışmışYine Geçmiş yılara döndük arkası olan Dayısı olan her işten sıyrılıp çıkıyorbütün dolap garibanın mazlumun başına dönüyor yazık Allah cc kimsenin hakını Kimseye yedirmesin inşallah

28
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

bunlara malzeme cikti. unutlanlar gundeme geliyor.

7
22
yanıtYanıtla
konyalı:

Aleyna Çakır olayı karışık ama bi ilişkileri var. . Musa Orhan işi de öyle karışık ama bir ilişkileri var kız kendi gönlü ile gidiyor geliyor vs vs. . . Ancak Kadir Şeker öyle değil olayla ilişiği yok iken dahil oluyor keza ifadelerde öyle Tıp öğrencisinin yanında bıçak ne arar ameliyat mı yapıyormuş parklarda ve kalbe bıçak saplamak öyle kolay değildir Bu bildiğin katil katil

3
22
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

KADİR ŞEKER NEDEN BIÇAK TAŞIYOR. ÖLDÜRME HARİÇ BAŞKA TÜRLÜ ETKİSİZ HALE GETİREMEZMİYDİ. ÖLEN KİŞİDE 35 YAŞINDAYDI. ÖLEN KİŞİ YAKININIZ OLSAYDI YİNEDE AYNINI DÜŞÜNÜRMÜYDÜNÜZ. YARGI BU CEZAYI VERMİSSE BİR BİLDİĞİ VARDIR. YARGISIZ KİMSEYE CEZA VERİLMEZ.

9
15
yanıtYanıtla
tahtakurusu:

kimse iffet korumasın , kavgayı ayırmasın , eğriyi düzeltmesin demiyor ki? Kavgayı silah kullanarak , iyi veya kötü birinin canını alarak ayırmasın diyor. İki adam kavga ederken , gelip birini başından vuruyorsun ee kim suçlu oluyor? Bu gökhan mıdır nedir sanatçı mı? ki değil , yorumcu mu? polis mi ? hakim mi? olaylara at gözlüğü ile bakmayın ula. .

7
16
yanıtYanıtla
ONUR:

Sevgili böcek dostum, Gökhan senin ülkeni eurovisionda temsil etmiş, uzun yıllar ülkenin rock müziğinin başını çekmiş değerli bir sanatçıdır. Öte yandan, ayırmaya çalışırken çıkan kavgada yanlışlıkla birini öldürmek için 12 sene fazla üstelik adam zaten suçlu, müptezelin teki, yaşamaya devam etse insanlığa pek faydası olmazdı. Diğer iki kişi hem tecavüz edip hem öldürüp ceza almıyor. Konu bu, yoksa athena kim diye polemik yapma, Sen kimsin?

yanıt12
yanıt15
OSMANLI:

sanatçı mı ??? sanatçı dediğin neşet ertaş orhan gencebay gibi özü sözü bir olanlara denir . . . kaz dağlarında ortalığı yıkıp ta hatay için tek laf etmeyenler e ne denirse . . . . reytik derdinde reytik. . . halkın gözünde sfır sıfır oldu şimdi şovv yapıyor. . .

yanıt3
yanıt1
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title