Haberler

Şarkıcı Bayhan'dan Deniz Seki ile ilgili şaşırtan açıklama

Güncelleme:

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan şarkıcı Bayhan, Deniz Seki'nin yeni şarkısına arabasında eşlik etmesiyle ilgili konuştu. Bayhan, "Deniz Seki'nin şarkısı çok hoşuma gitti. O yüzden Instagram'dan paylaşmak istedim" dedi. Seki, yıllar önce Bayhan'ı ağır sözlerle yarışmadan kovmuştu.

Popstar yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Bayhan, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Bir arkadaşıyla alışveriş yaptığı görülen Bayhan, Deniz Seki'nin son çıkardığı şarkısına araba kullandığı esnada eşlik etmesi hakkında konuştu.

Şarkıcı Bayhan'dan Deniz Seki ile ilgili şaşırtan açıklama

"ÇOK HOŞUMA GİTTİ"

Deniz Seki ile yıllarca gerilimli olan Bayhan, yaptığı bu hareketi, "Deniz Seki'nin şarkısı çok hoşuma gitti. O yüzden Instagram'dan paylaşmak istedim" sözleriyle açıkladı. Ünlü şarkıcı, muhabirlerin "Deniz Seki ile görüşüyor musunuz? Kendisine karşı kırgınlığınız var mı?" sorusuna ise "Deniz Seki ile görüşmememiz için herhangi bir gerekçe yok. Kendisine karşı kırgınlığım yok" şeklinde yanıt verdi.

"TOPLUMDAN AFOROZ EDİLMELİ"

Deniz Seki, 2003 yılında yayınlanan Popstar yarışmasında, programa yarışmacı olarak katlan Bayhan'ın hapse girip çıkma hikayesi hakkında çok sert açıklamada bulunmuştu. Bayhan'a, "Hapiste yatmış, toplumdan aforoz edilmeli" diyen Seki, yıllar boyunca bu açıklamaları nedeniyle tepkilerin odağında olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Seki Haberler

500

Yorumlar (14)

zambak:

deniz seki bayhanı yarışmadan kovmadı, kendisi jüri üyeliğinden ayrlılmıştı. kaderin cilvesi ama müthiş bir ses ve yorum deniz seki ayrıca besteleri de çok güzel.

3
29
yanıtYanıtla
SELO:

BAYHANI AFOROZ ETMEK İSTEYEN SEKİ , UYUŞTURUCUDAN İÇERDE. AMA BAK BAYHAN SENİ AFOROZ ETMEDİ. İLAHİ ADALETDE ZAMAN AŞIMI OLMAZ.

22
3
yanıtYanıtla
Cml:

Bayhan ünlü değil sanatçıdır... kral

11
3
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

AHAN BUNU KÖRÜNCE BENİ Bİ GÜLME ALIYI LOO

3
5
yanıtYanıtla
Umut:

Bayhan kaliteli sanatçıdır. Ama gel görki türkiyede önlerine engel konuyor. Düşünün seda sayan ve benzeri şarkı söylüyor

5
2
yanıtYanıtla
Ben:

Ve sonra kendiside hapse girmiş ti şimdi deniz hanım toplumdan afaroz edilmeli bu denkleme göre

7
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Cok büyük konuştu o. O da icerde yatti

7
0
yanıtYanıtla
Zzzz:

Hemde uyuşturucudan en adi suç....

yanıt5
yanıt1
Dilya:

Kendi de yattiya sonra hapiste kader iste buyuk konusmamak gerek

6
0
yanıtYanıtla
Kaloriferci:

Deniz Şevki’ye üzüldüm, orası ayrı fakat döndü dolaştı kendini buldu, kendisi içeride yattı.. vay be.. olaya bak..

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title