Haberler

Şanlıurfa konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'den ilginç paylaşım

Güncelleme:

Şanlıurfa'da düzenlediği konsere sadece 8 kişi katıldığı için konserini iptal ettiği söylenen Yavuz Bingöl, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bingöl "Meraklılara duyurulur" başlığıyla "Urfa konserim teknik nedenlerden dolayı Temmuz ayı sonuna ertelenmiştir, öncelikle bunu söylemek isterim. Ayrıca, 8 kişi de benim için değerli bir müzik dinleyicisidir" dedi.

Şanlıurfa'ya "Şanlı" unvanının verilişinin 39. yıl dönümü dolayısıyla geçtiğimiz günlerde Osmanbey Yerleşkesi'nde etkinlikler yapıldı. Etkinliklerin sonunda ünlü türkücü Yavuz Bingöl de konser verecekti ancak konsere sadece 8 kişi katılınca konser iptal edildi. Çıktığı sahneden kısa sürede inmek zorunda kalan Bingöl, Instagram hesabından paylaşım yaptı.

KATILIM AZ OLUNCA KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Sosyal medyaya düşen görüntülerde, sadece 8 kişinin katılması nedeniyle Bingöl konseri iptal etmek zorunda kaldı. Alanda çok az seyircinin olduğunu gören Bingöl, konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Bingöl, "Kusura bakmayın, temmuzun ilk haftasında görüşmek üzere. Saygılar" diyerek sahneden inmişti.

Şanlıurfa konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'den ilginç paylaşım

"8 KİŞİ DE BENİM İÇİN DEĞERLİ"

Ünlü türkücü sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak konserinin bu kez de Temmuz ayının sonuna ertelendiğini söyledi. Bingöl, "Arkadaşlar selamlar. Benim Urfa konserimin iptal edilmesi ve konsere 8 kişi gelmesinin iptal nedeni olarak gösterilmesi sosyal medyada çok konuşuluyor bu ara. Urfa konserim teknik nedenlerden dolayı Temmuz ayı sonuna ertelenmiştir, öncelikle bunu söylemek isterim. Ayrıca, 8 kişi de benim için değerli bir müzik dinleyicisidir." dedi. Yavuz Bingöl paylaşımının devamında önceki konserlerine gelen kalabalığın sayısını verdi.

Şanlıurfa konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'den ilginç paylaşım

Şanlıurfa konserine sadece 8 kişi gelen Yavuz Bingöl'den ilginç paylaşım

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Yavuz Bingöl Şanlıurfa Bingöl Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Sevda Gül :

Biz bizden olanlari severiz sayariz, siz gidin gülsenin çiplakligina seyredin bize ne…….

62
118
yanıtYanıtla
Akarsu Muharrem:

Deriyi değiştirdiğin için konsere gelen 8 kişi şekil A

78
39
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Adamın düşüncesini bir dinle derim kardeşim adam görmüş,bizi neyle kırmaya çalıştıklarını,mezhep olaylarıyla bir halt olmayacağını kimsenin kimseden farkının olmadığını bilmek güzel değil mi..

yanıt38
yanıt43
Dengiz Elm:

Madem o 8 kişi de değerliydi niye sahneyi terk ettin? Verseydin ya konser!

27
1
yanıtYanıtla
KAZIM ADAK:

80 BİN kişiye de konser vermiş kıymetli bir Sanatçımız Biz her zaman dik samimi duruşunu beğenmiş ve beğeniyoruz

2
4
yanıtYanıtla
KAZIM ADAK:

Yavuz Bingöl 30 seneden beridir tanıdığım çok kıymetli bir müzisyen. Kışiliğine de müziğine de saygı duyduğum ender insanlardan biri. Türkülerini her zaman severek dinlerim..

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title