Haberler

Sanatçı Erol Evgin'den 28 Mayıs çağrısı: Oyunuzu kullanın, geleceğimize sahip çıkın

Güncelleme:

Sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ülkede yaşanan sorunlara değinerek "Yurdunu seven herkese sesleniyorum, 'Bir oydan ne olur?' demeyin. Oyunuzu kullanın ve geleceğimize sahip çıkın" çağrısında bulundu.

Sesi ve kişiliğiyle her daim alkış toplayan usta sanatçı Erol Evgin, 14 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı adaylığı seçiminin 2. tura kalmasının ardından sosyal medya hesabından takipçilerine seslendi.

"YURDUMUZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR, OYUNUZU KULLANIN"

Her vatandaşın görevini yerine getirerek oy kullanması gerektiğini söyleyen Erol Evgin, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı: Sevgili dostlar ve özellikle değerli gençler; ekonomi sıkıntılar, deprem, sel felaketleri, artan yoksulluk ve kaçak göçmenler gibi sorunlarla güzel insanlarımız ve güzel yurdumuz zor günler geçiriyor. Yurdunu seven ve ülkesine sahip çıkan herkese sesleniyorum; laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti için yani Türkiye Cumhuriyeti için sandığa gidin. 'Bir oydan ne olur?' demeyin oyunuzu kullanın ve geleceğimize sahip çıkın. Oy kullanmak kutsal bir vatandaşlık borcudur.

Sanatçı Erol Evgin'de 28 Mayıs çağrısı: Oyunuzu kullanın, geleceğinize sahip çıkın

14 Mayıs'ta oyunu kullanarak sandık başında poz veren Erol Evgin, o anları da Instagram hesabından yayınlayarak "Oylarımız vatanımıza, milletimize hayırlı olsun" demişti.

Sanatçı Erol Evgin'de 28 Mayıs çağrısı: Oyunuzu kullanın, geleceğinize sahip çıkın

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Erol Evgin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Ibrahim Ozturk:

Bunu da adam sanardık

312
101
yanıtYanıtla
ismail bey :

Kime vereceğimizi de söyleseydin... Bu da mutfakçı...

305
67
yanıtYanıtla
Gülşah Otur:

hiç biri de demiyor neden KK na oy vermek zorundayız ki diye? gerçekten anlamakta zorlanıyorum bu chp seçmenini. yıllarca kaybetmiş bir KK var ve hala ona oy veriyorlar. kimse de ayaklanmıyor, neden hala o koltuktasın, artık bırak demiyor. Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur.

296
64
yanıtYanıtla
CAN:

onların demokrasisi hiç dillerinden düşürmedikleri diktatörlüğün taa kendisi de ondan...

yanıt43
yanıt6
serdar polat:

Haklısın üstadım gidip ERDOĞAN'a sahip çıkalım.

284
61
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Biz de bunları yıllarca halkın sanatçısı zannetmiştik. :Meğer CHP nin sanatçısıymış :))

220
77
yanıtYanıtla
Basin:

Evde ki börek açan anneleri hor gören bu gibi sozde okumuş aydın ataturkcu demokrat öylemi ? Herşey olmuşlar bu ülkede bi tek adam insan olamamislar

204
47
yanıtYanıtla
Serkan Aydemir:

Sırça köşklerden halka tavsiyeler, ne oldu saltanatınız mı bitti.

187
57
yanıtYanıtla
Turgay SÖYLER:

Merak etme Erol efendi Ülkemize sahip çıkıyoruz Sizler kendinizi biraz sorgulayın

181
50
yanıtYanıtla
Ay kural:

Seksenler, doksanlarda yaşadığımız rezalete gerimi dönelim. Kim ne dersin şartlar günlere göre çok daha iyi durumda....

172
42
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title