Haberler

Şahan Gökbakar, Rakı Festivali'nin yasaklanmasının ardından içki fotoğrafı paylaştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Adana'da "Kebap ve Şalgam Festivali" iptalinin ardından gündeme gelen Rakı Festivali'yle ilgili paylaşımda bulundu. Gökbakar, "Rakı festivali, dostlarımla. Not: İçkinin fazlası zarar gençler, keyfince için ama dozunda ve adabıyla. Adam gibi" notuyla içki içtiği anları paylaştı.

Recep İvedik 6 filmiyle gişede yüzü gülen Şahan Gökbakar, Adana Valiliği tarafından iptal edilen ilk olarak "Dünya Rakı Festivali" ismi verilen daha sonra Kebap ve Şalgam Festivali olarak değiştirilen etkinlikle ilgili paylaşımda bulundu.

KONUYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPTI

Meclis'in gündemine de taşınan festivalle ilgili tartışmalar devam ederken komedyen ve yapımcı Şahan Gökbakar'dan paylaşım gecikmedi. Arkadaşlarıyla rakı içerken çektiği bir fotoğrafı paylaşan Gökbakar "Rakı festivali, dostlarımla... Not: İçkinin fazlası zarar gençler, keyfince için ama dozunda ve adabıyla... Adam gibi..." notunu düştü.

Şahan Gökbakar, Rakı Festivali'nin yasaklanmasının ardından içki fotoğrafı paylaştı

YORUM YAĞDI

Gökbakar'ın bu paylaşımına yorum yağarken çoğu kullanıcı, bu paylaşımından dolayı filmlerinin protesto edilebileceği konusunda komedyeni uyardı.

"GÜVENLİK NEDENİYLE ÖNLEMLER ALINDI"

Adana Belediye Başkanı Zeydan Karalar Twitter hesabından tartışmaları şöyle değerlendirmişti:"Güvenlik nedeniyle festival ile ilgili önlemler alınması doğrudur,ancak bunun kişisel tercihlere müdahale boyutuna ulaşması yanlıştır. Türkiye'nin Osmanlı, Selçuklu hatta Orta Asya'dan bugüne gelen en köklü değerlerinden biri farklılıklara ve bireysel tercihlere hoşgörülü olmaktır."

Şahan Gökbakar, Rakı Festivali'nin yasaklanmasının ardından içki fotoğrafı paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar DOST Partisi Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (60)

1907:

İÇKİ HARAMDIR RECEP İVEDİK RABBİM SANA SORACAK ORADA DA BÖYLE DERSİN ARTIK SOYTARI BUNUNLA DA ÖVÜNÜYORSUN YAZIK

37
19
yanıtYanıtla
Türkoğlu:

Şahan sen adamsın. biri bizim geleneğimiz de olmaz demiş. siz Türk değilseniz Türk geleneklerine uyacaksınız. Türkler 1000lerce yıldır içersiz de öyle bakarsınız. Ya seve seve uyacaksınız ya da başka türlü

yanıt2
yanıt20
x:

ister içer ister içmezssin zıkkımın kökünü iç ama senin adın TÜRKOĞLU olamaz. bir TÜRK haramı savunmaz. yapıyorum ama haram günah yasak der kabul eder. sen bildiğin Allah ın kanunu yoksayıyorsun. TÜRK olmak bir şereftir. önce insan ol odahada önemli

yanıt9
yanıt1
VATANDAŞ YURTAŞ:

adam gibi içmek yok ya içersin ya içmessin müslüman çocuğu değilmissin insanları özendiriyorsun

21
15
yanıtYanıtla
VATANDAŞ YURTAŞ:

yıllarca bunların filimlerini izleyip para kazandırıyoruz şimdi bu paraların nerelere gittiğini anladınızmı

20
10
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

İÇKİ İÇMEK ADAMLIK DEĞİL. İÇMEMEK ADAMLIKTIR. PEYGAMBERİMİZ ÖRNEK İNSAN O İÇKİ İÇMEDİ DİYE ODAMI ADAM DEĞİL Dİ TÖBE HAŞA. . . . NE SALAK SALAK FİKİRLER ORTAYA ATIYORSUNUZ. YOK AZ İÇECEKMİŞ ADAM OLACAKMIŞ.

16
10
yanıtYanıtla
zg:

zg

yanıt1
yanıt1
BÖLMEYELİM BİZİ:

İÇMEYENLER İÇSİN YADA İÇMEYENLER ADAM DEĞİL DEMEMİŞ Kİ, İÇENLERE SESLENMİŞ SADECE, ÇOK İÇMEYİN! AZ İÇİN ADAM GİBİ! DEMİŞ.

yanıt6
yanıt6
İKİ VATANDAŞ:

Sen içmeden böyle saçmalıyorsan, çok doğru yapıyorsun içmemekle. . .

yanıt5
yanıt3
EL ADL:

Her koyun kendi bacağından asılır o yüzden bu dünyada sınavdayız SEN KİMSİN HANGİ HADLE HANGİ SIFATLA RABBİMİN SORULARINI SORUYORSUN. BIRAK BU SORULARI YARADAN SORSUN. SEN KENDİ SINAVINI VER.

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title