Haberler

Şahan Gökbakar, merakla beklenen Recep İvedik 7'den ilk kareyi paylaştı

Güncelleme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ünlü komedi serisi Recep İvedik 7'nin çekimlerine başladı. Gökbakar, sosyal medya hesabından setteki ilk karesini paylaşarak "Recep emmi" notunu yazdı.

Şahan Gökbakar'ın yazdığı popüler komedi filmi serisi Recep İvedik, son olarak 2019'da yayınlanan 6. filmiyle izleyici karşısına çıktı. 25 Nisan'dan sosyal medya hesabından paylaşım yapan komedyen, Recep İvedik 7 için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

"RECEP EMMİ"

Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Recep İvedik 7'nin çekimleri başladı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gökbakar ise4,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Recep İvedik karakterinden ilk kareyi paylaşarak "Recep emmi" notunu yazdı.

İşte Recep İvedik 7'den ilk kare:

Şahan Gökbakar, merakla beklenen Recep İvedik 7'den ilk kareyi paylaştı

25 Nisan'da Instagram hesabından Recep İvedik 7'nin çekileceğinin müjdesini veren Şahan Gökbakar, "Dikkat fotoğraf sübliminal mesaj içerir. Recep İvedik 7 yakında sizlerle " ifadelerini kullanmıştı.

Şahan Gökbakar, merakla beklenen Recep İvedik 7'den ilk kareyi paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Şahan Gökbakar Instagram Haberler

500

Yorumlar (13)

slim shady:

Gereksiz bir film. Milletimize hiçbir şey vermeyen, düşündürmeyen bir film!

60
41
yanıtYanıtla
Idris Bozkurt:

Ahlaksızlığın daniskası ... çocuklara bile kötü örnek teşkil eden bir karakter. Nema lazım...

50
44
yanıtYanıtla
fatih ekin:

Helal olsun şu adama. Azıcık parası bitsin hemen İvedikliyor milleti.! ama millette güzel millet seviyor ivediklenmeyi

59
10
yanıtYanıtla
Serkan Bayındır:

İvedik (6) gibi sırf millet merak etsinde gitsin bende parayı götüreyim tarzı olacak sa ayıp yani.. Valla enayi gibi hissettim kendimi ivedik (6) da one saçma filmdi

58
4
yanıtYanıtla
Erkan Taş:

Şahan kardeş, yeteneklisin, kültürlüsün, efendisin. Ama bu recep ivedik'de hiç iyi değilsin. (Sokakta böyle bir karakter görsem, elime geçen ilk aleti ona silah olarak kullanırım, gerçek düyaya dön) Lütfen DEĞİŞİM yeni planlar ile seni görmek isterim.

23
39
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Kim istediki, sacma sapan hareketler bunlar.

34
18
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aman İvedik 6 gibi olmasın sakın... Tek bir yerde güldüm zira, o da Konya bileti alıp Kenya yolculuğu yapmasına...

43
3
yanıtYanıtla
Özgür Sancak:

olumsuz yorum yapanlar size silah zoruyla mı izletiyorlar izlemeyin..........

16
17
yanıtYanıtla
Adil Basyigit:

Kemal sunal mübarek şaban ismini yıllarca salak rolünde oynadı şaban ismini özelikle seçti veya seçtirildi şimdi sırada mübarek Recep ismi var buda iğrençlikler yaparak bu ismi kötülüyor oyun aynı birde Recep ismi özellikle vurgulanıyor recep 1 2 3 4 5 6 7 8 diye gidiyor

26
2
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

politik görüşü önemli değil isteyen istediği partiyi destekler ama küfür tokatlama şaplaklama dürüst olmak gerekirse hiç komik değil be abi ilk okulda osuruyor diye gülüyordum sadece celal ile ceren daha iyiydi bak :DDD

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title