Haberler

Sabri Sarıoğlu, Eşine Aldığı Milyonluk Otomobili Düğün Arabası Yaptı

Güncelleme:

Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur Sarıoğlu'na hediye aldığı 2 milyon 700 bin TL değerindeki Lamborghini'yi düğün günü evlenecek olan çiftlere kiralamaya başladı.

Şimdilerde futbol hayatını Göztepe'de sürdüren Sabri Sarıoğlu'nun, eşi Yağmur'a hediye ettiği 2 milyon 700 bin lira değerindeki spor araba düğün aracı oldu.

O DÖNEM BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

Yaklaşık dört yıl önce eşi Yağmur Sarıoğlu'na 2 milyon 700 bin TL değerinde Lamborghini Aventador hediye eden Sabri o dönem büyük ses getirmişti. Eşinin bu pahalı jesti karşısında çok mutlu olan ve aracıyla adeta gövde gösterisi yapan Yağmur Sarıoğlu, aracını satmak istedi.

Sabri Sarıoğlu, Eşine Aldığı Milyonluk Otomobili Düğün Arabası Yaptı

DÜĞÜN ARABASI OLARAK KİRALANIYOR

Akşam Life'ın haberine göre; lüks araba bir türlü alıcısını bulamadı. Sarıoğlu, durum böyle olunca turuncu rengi ve özel tasarımıyla dikkat çeken Lamborghini'yi düğün günü evlenecek olan çiftlere kiralamaya başladı. 2 milyon 700 bin TL değerindeki son model Lamborghini, Etiler'deki bir galeride tutuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sabri Sarıoğlu Magazin Moda Haberler

500

Yorumlar (16)

Dikkat Et:

Sanki atomu parçalamış yada insanlık yararına bir şey yapmış gibi milyon dolarların verildiği sektörde top koşturan birinin kazandığını para ile aldığı aracın markasını tartışıyouz. Şimdi bu haberi okuyan bir doktor bir prof bir bilim adamı yaşadığı şu toplum için ne düşünür Allah Aşkına

24
15
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Bizim futbolcular hepsi sonradan görme. Araplari aratmiyor.

36
1
yanıtYanıtla
S. AYDIN:

EVİNE EKMEK GÖTÜRECEĞİNE BUNLARIN MAÇLARINA SEYRETMEK İÇİN ENAYİ GİBİ BİR AVUÇ PARA VERİLİRSE BUNLAR DAHA ÇOOOOK MİLYONLUK OTOLAR ALIR

27
2
yanıtYanıtla
Modifiye:

Gardaş bende şahin var takas yapanni

11
16
yanıtYanıtla
fakir:

helal olsun aslanıma bizde maçlara koşa koşa gidelim ama ev kirasını ödeyemeyelim

21
0
yanıtYanıtla
xyz:

gitme arkadaş zorlamı

yanıt0
yanıt0
ihsan:

Sabri kendıne airbus a380 de alsan her zaman sabri olucan ve hıc degısmicek gercekten sana yakısmıyo o araba

7
1
yanıtYanıtla
AK:

kral SABRİ Galatasaray ''ın GURURU

1
7
yanıtYanıtla
ilkesiz:

Öyle görgüsüz arabalarına milyonlar verince sınıf atlanmıyo. . . Şimdi hava atmak istediğin adamlara yalvarırsın kiralayın diye. . . Azıcık görgü lütfen. . .

5
2
yanıtYanıtla
evet cok komik:

gecim derdine dusun ce yari fiyatina satarsin

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title