Haberler

Rüzgar Erkoçlar, Çok Konuşulacak Öpüşme Sahnesi Hakkında Konuştu

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen ve eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine giren Rüzgar Erkoçlar, yeni filmindeki öpüşme sahnesi için "Toplamda iki defa çekildi" dedi.

Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu, interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, 'Öğrenci Kafası Soygun' filmiyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Rüzgar Erkoçlar oldu.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN OĞLUNU CANLANDIRIYOR

Rüzgar Erkoçlar, başrolünde yer aldığı, 11 Mayıs'ta vizyona giren 'Öğrenci Kafası Soygun' filmini şöyle anlattı: "Filmin isminden de anlayacağımız şekilde 7 genç bir soyguna girişiyoruz. Ama bizi o soyguna neler itiyor ve sonrasında neler yaşanıyor? Bunları öğrenmeleri için seyircimizin filmi izlemesi gerekiyor. Ben filmde 'Toprak' karakterini canlandırıyorum. Emniyet müdürünün oğlu. Babadan dolayı bir despotluk ve kontrollülük durumu var Toprak'ta. O şekilde yetişmiş. İçindeki delilik, arkadaşları sayesinde açığa çıkıyor."

Rüzgar Erkoçlar, Çok Konuşulacak Öpüşme Sahnesi Hakkında Konuştu

ÖPÜŞME SAHNESİ İÇİN KONUŞTU

Ünlü oyuncu, 'Öğrenci Kafası Soygun' filminin fragmanında da yer alan öpüşme sahnesi hakkında, "Çok kısa ama ağır çekimde verilen bir sahne. Zaten bir geniş açıdan, bir de yakından toplamda iki defa çekildi. Yani çok tekrar yapmadık" dedi.

Rüzgar Erkoçlar, Çok Konuşulacak Öpüşme Sahnesi Hakkında Konuştu

"EŞİMİN YEMEKLERİNDEN MEMNUNUM"

Geçtiğimiz eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile evlenen Rüzgar Erkoçlar, programın 'O mu, Bu mu?' köşesinde sorulan "Anne yemeği mi, eş yemeği mi?" sorusuna, "Bunu sorma! İşin içinden kurtulmak için şöyle cevap vereyim; tabii ki herkes 'anne yemeği' der. Ama orada bir duralım. Tuğba önceden hiç mutfağa giren bir tip değildi. Yemek yapmayı bilmiyordu. Evlendikten sonra mutfağı sevmeye başladı. Yeni yeni bir şeyler deniyor, benim üstümde test ediyor. Ama hâlâ yaşıyorum! Kobayım ben! Gayet başarılı. 19 yaşımdan beri ailemden ayrı yaşadığım için yemek yapabiliyorum. Mutfak bence matematik işi, aslında yemeklerin hepsi birbirine benziyor. Günümüzde zaten şanslıyız, herhangi bir yemeği internetten arattırdığımız zaman tarifi çıkıyor. Şu an eşimin yemeklerinden memnunum" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nil Erkoçlar Emre Saygı Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

KALKMAZ:

KALKMADAN İŞ YÜRÜMÜR RÜZGAR HANIM HA PARDON RÜZGAR BEY AA KAFAM KARŞIDI HANGİSİ HANIM MI BEY Mİ

13
17
yanıtYanıtla
İSTER KALKSIN İSTER KALKMASIN:

KALKSIN YA DA KALKMASIN EMİNİMKİ SENDEN DAHA KARİZMATİK VE YAKIŞIKLI FAZLA SÖZE GEREK YOK :D:D

yanıt1
yanıt4
Vatandaş:

Zavallı cahil yaratık

yanıt2
yanıt0
vatandaş:

ALLAH seni kadın olarak yaratmış günah değilmi ya aklım almıyor seninle evlende normal değil. .

19
9
yanıtYanıtla
zebani:

Allah''a nasıl cevap vereceksiniz bakalım!

20
6
yanıtYanıtla
yolcu:

Bunu alan hatundada var bir gariplik demektir. .

17
7
yanıtYanıtla
objektif:

Cinsiyet degistircek kadar dinsiz biri opusmektn mi utancak! Hade ordan.

13
7
yanıtYanıtla
İnsan oğlu:

Ülkede zaten erkek bolluğu var,erkekken kadın olanı anlarım da kadınken erkek olanı anlamıyorum.Bir kadınla evlenerek hakkımızı yedi Rüzgar hanım

17
3
yanıtYanıtla
DGS matematik:

Matematiksel olarak bir değil iki hakkı yedi birincisi kendisini ikincisi de evlendiği kadını olmak üzere toplam 2 kadın nüfusu azaldı bunlar hep sayısal mantık

yanıt1
yanıt0
Eren:

Kadinlar erkeklerden daha fazla ulkede

yanıt4
yanıt1
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title