Haberler

RTÜK, Güldür Güldür Show'u incelemeye aldı

Güncelleme:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Güldür Güldür Show'daki bir skeçte yer alan 'gazilerle ilgili ifadeler' nedeniyle, program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. RTÜK Başkanı'nın bu açıklamasının ardından Show TV ve Güldür Güldür Show konuyla alakalı açıklama yaptı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Güldür Güldür Show'daki bir skeçte yer alan 'gazilerle ilgili ifadeler' nedeniyle, program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

şahn

RTÜK Başkanı'nın bu açıklamasının ardından Show TV ve Güldür Güldür Show konuyla alakalı açıklama yaptı.

KANAL YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Show TV açıklamasında "Kanal yönetimimizin yayın ön izlemesi neticesinde, program yapımcısı ile de mutabık kalınarak yayınlanmaya uygun görülmediğinden Show TV ekranlarında yayınlanmamıştır." ifadelerini kullandı.

kanal açıklama

Güldür Güldür Show ise "Sosyal medyada bahsi geçen skecimiz toplumsal ve kültürel değerleri hiçe sayan yozlaşmış bir karakterin eleştirisidir.

Niyetimiz ortak değerlerin korunmasına vurgu yapmakken, skeç içerisinden alınmış bir kesit anlam ve bağlamından kopartılmış, vermek istediğimiz mesajın tam aksi bir anlam ortaya çıkmıştır.

Bu durumu üzülerek karşılıyor ve bahsi geçen skeci yayından kaldırıyoruz. Kahraman gazilerimizden özür diliyoruz." açıklamasını yaptı.

GÜLDÜR GÜLDÜR AÇKILLAMA

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu Güldür Güldür Show Ebubekir Şahin İnceleme Show Tv Televizyon Medya Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title