Haberler

Reytinglere yenik düşen Sol Yanım, final kararı aldı

Güncelleme:

Güçlü kadrosu ve hikayesi ile seyirci karşısına iddialı bir şekilde çıkan Sol Yanım, ekranlara veda kararı aldı. Beklenen reyting rakamlarını yakalayamayan dizi, 13. bölümle final yapacak.

Yerli ve yabancı birçok dijital platformun ortaya çıkması ile artan yapım sayısı, televizyon ekranlarından yayınlanan dizilerin sonunu getirmeye başladı. Star TV'nin iddialı yapımı Sol Yanım da bundan nasibini aldı.

Reytinglere yenik düşen Sol Yanım, final kararı aldı

REYTİNG HEDEFLERİNİ KARŞILAYAMADI

BKM tarafından güçlü kadro ile Star TV için çekilen yapım, ekranlara erken veda edecek. Başrollerinde Tolga Mendi, Özge Yağız, Cansel Elçin, Defne Samyeli gibi isimlerin yer aldığı dizi, reyting hedeflerini karşılayamayarak 13. bölümde final yapacak.

SOL YANIM KONUSU

Genç ve güçlü bir kadroya sahip olan Sol Yanım, birbirine iki aşık Serra ve Selim'in etrafında gelişen olaylar silsilesini konu alıyor. Çarşamba günleri seyirci karşısına çıkan dizide, Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut gibi önemli isimlerin yer alıyor.

Reytinglere yenik düşen Sol Yanım, final kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cansel Elçin Özge Yağız Star Haberler

500

Yorumlar (17)

..:

dizi izlemiyorum. ailemden kimseye de izlettirmiyorum. aldatma, intikam, cinsellik ne ararsanız var. bizim böyle saçmalıklara karnımız tok.

12
2
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı 21:

Bırakın Bu Aşk Meşk Dizilerini. Millet Elektrik Faturası Kabarık Gelmesin Diye Tv Açamıyor. Şahsen Ben Açmıyorun Tv yi 450 TL Elektrik Faturasımı Olur

6
4
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Çok memnun oldum, Türklük ve Türkiye ile alakası olmayan bu tür dizilerden nefret ediyorum, en iyi dizi Abdulhamidin dizisi, sonra kuruluş Osman..

6
3
yanıtYanıtla
DAVUT:

TÜRK DİZİLERİ ÖFKE ŞİDDET NEFRET DOLU( İZ LE Mİ YO RUM) BİRİNİ DEĞİL HEPSİNİ KAPATIN. Bu diziler yüzünden şiddet arttı.

7
1
yanıtYanıtla
Murat:

En güzeli tv izlemiyorum demek.ben izlemiyorum.tv kaldırdım.onun yerine bol bol risale okuyorum.herkese tavsiye ediyorum

yanıt0
yanıt1
İpek haznedar:

Ya dizi final yapmasını çooook üzüldüm.. çoook guzel bir diziydi lütfen erken final yapmasaydiniz yaaa offff yeter artik size ya...

2
6
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Millet ac diziler karin doyurmuyor dizi mizi izlemiyorum, zamanimi bu sacmaliklarla harcamak istemiyorum, cünkü artik o eski sosyal kültürel icerikli diziler yok, siddet icerikli adaba uymayan diziler var..

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Dizilerin hepsi berbat .Menajerini ara hariç .Yönetmenler senaristler eski kafalılar bence ben 50 yaşındayım hala aynı konular .Değiştirin kafaları yada siz değişin Bıktık .

5
2
yanıtYanıtla
deren:

senaryo aynı zengin ama çok zengin delikanlı fakir ama gururlu kat görevlisi bayandan başka gözü görmüyor. bir tane gerçeğini gösterselerya böylesini gerçek yaşamda . bunlara karnımız tok ağalı filmlere karnımız tok. eski osmanlı filmlerinede artık karnımız doydu lütfen menajerimi ara sadakatsiz gibi masumlar apt. gibi değişik senaryolarla gelin seyircinin karşısına. boş masallarla değil.

2
1
yanıtYanıtla
Nese:

Gayet guzel bir diziydi...neden final yapiliyor? Cuma gunune alinsin.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title