Haberler

Avukat Feyza Altun'dan çok konuşulacak sözler: Reha Muhtar 8 aydır beni taciz ediyor

Güncelleme:

Çocuklarına şiddet uyguladığı öne sürülen Reha Muhtar'la ilgili çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı. Reha Muhtar'ın boşandığı eşi Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Neredeyse 8 aydır Reha Muhtar'ın tacizlerine maruz kalıyorum. Aylardır dosyaları bırakmam için yapmadığını bırakmadı. Hepsini anlatacağım bir gün, korku filmi gibi." ifadelerini kullandı.

Kızına şiddet uyguladığı iddiası ile gündeme gelen televizyoncu Reha Muhtar hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Reha Muhtar'ın boşandığı eşi Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aylardır Muhtar'ın tacizine uğradığını söyledi.

Feyza Altun'un İstanbul Barosu'nu etiketleyip yaptığı paylaşım şöyle:

"Neredeyse 8 aydır Reha Muhtar'ın tacizlerine maruz kalıyorum. Velayet davasına benim siyasi tweetlerimi koyuyor, dosyada avukat olduğumu taraf olmadığımı kestiremiyor.

Feza Altun isyan etti: Aylardır Reha Muhtar'ın tacizine uğruyorum

"GÖZLEMCİ TALEP EDİYORUM"

Aylardır dosyaları bırakmam için yapmadığını bırakmadı. Hepsini anlatacağım bir gün korku filmi gibi. Aylardır sürekli benimle ilgili tweet atıyor. Dosyada gerekeni yapmamam için sürekli sözlü saldırıda bulunuyor. Duruşmalara gözlemci talep ediyorum yazılı olarak da Barodan talep ettim."

Feza Altun isyan etti: Aylardır Reha Muhtar'ın tacizine uğruyorum

EŞİ DE AİLE BAKANLIĞI'NA ÇAĞRI YAPTI

Deniz Uğur da bugün Reha Muhtar'la ilgili bomba bir iddiada bulundu. Çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle eski eşi Reha Muhtar'la davalık olan Oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından kızı Mina Deniz'in babasının evinde yaşadıklarını anlattığı bir video paylaştı. Kızının "10 yaşında babamın evinde alkolik oldum. Beni o eve göndermeyin" dediği videoyla isyan eden Uğur, bakanlığa çağrıda bulundu.

Feza Altun isyan etti: Aylardır Reha Muhtar'ın tacizine uğruyorum

Mesut Şahin
Haberler.com - Magazin

Reha Muhtar Feyza Altun Deniz Uğur Sözler Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Hakan :

Bir avukat bile 8 ay boyunca tacize uğruyorsa vay bu ülkedeki adaletin haline

83
15
yanıtYanıtla
Haber Ola:

bence adama taciz var öyle olsaydı bırak 8 ayı 8 saat dışarıda kalamazdı

yanıt3
yanıt6
Mehmet Akgündüz:

adamı bitirmeye çalışiler, her koldan saldıriler, yazıktır, günahtır ve ayıptır lo

11
17
yanıtYanıtla
Haber Ola:

Kanıtı olmayan dava kazamamammış millete algı yapma başlıyor. önce şunu sormak lazım sen avukatsın ve ona karşı dava açmışsın tatbikî senin ona karşı söylediklerine cevap verecek . Oldu siz konuşun adam sussun. cevap verice taciz..

10
14
yanıtYanıtla
Hülagü:

Kim ne derse desin ben anne ve kızının maniplasyon yaptığını düşünüyorum. Annenin çocukları yönlendirdiğini düşünmekteyim. Ve bu durum benim düşündüğüm gibiyse çocukların ruh sağlığı mahvolacaktır. Boşanma davalarında bir ebevynin diğerinden çocuklar üzerinden intikam alma olaylarına çok şahit olan biri olarak mevcut verilere bakarak bu olayda da böyle olduğunu düşünüyorum.

12
10
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

8 Aymi? Bunu Dile Getirmeniz Zamanlama Cok Erken Degilmi? Bir 8 Yil Geceydi Mihtar Reha Sana Nasilsa Aci Varmi Aci Diye Soraydi

12
6
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu adamı biraz da kendi gayretleri ile kibrit kutusuna soktunuz yeter bu kadar bir insan bu derecede aşağılamasın ve kendini aşağılamasın yahu

4
7
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Tamda muhtarlık seçimi arifesinde böyle hata yapılır mı...

9
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Kim haklı kim haksız Bilmem....Ama 28 şubat in önde gelen tetikcilerinden biri oldugunu tv ekranlarindan biliyorum...Yaptığı programlardan dolayı bu ülkenin inanan insanları çok zulme,psikolojik baskıya,suçlamalara uğradı. Onu hatırlıyorum. Allah doğru yola çevirsin..

10
0
yanıtYanıtla
Fatih Karacay:

Anne çocuğu yönlendirmiş. Çok belli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title