Haberler

Reha Muhtar'ın oğlu, annesi ve avukatını suçladı: Bana babamı kötületiyorlar

Güncelleme:

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar, çektiği videoda annesi Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun'un kendisine yönelik baskısını anlattı. Poyraz Muhtar, "Annem ve avukatı, bana baban için şunları söyle diye öğretiyor" dedi. Mahkeme ise Deniz Uğur hakkında tedbir kararı verdi.

Reha Muhtar ve oyuncu Deniz Uğur arasındaki velayet davası, geçtiğimiz aylarda magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri oldu. Mahkeme, Muhtar ve Uğur'un kızları Mina Muhtar'ın velayetini geçici olarak anne Deniz Uğur'a verirken, Poyraz Muhtar'ın velayeti ise babası Reha Muhtar'da kaldı.

14 GÜN EVDE MAHSUR KALDI

Reha Muhtar'ın iddiasına göre oğlu Poyraz Muhtar, annesi ve avukatları tarafından mahkemeden kaçırıldıktan sonra 14 gün boyunca evde mahsur bırakıldı. Poyraz bu süre zarfında okula da gitmedi.

KIZINA BAĞIRDIĞI ANLAR TARTIŞMA YARATMIŞTI

Reha Muhtar'ın kızına bağırdığı anların ses kaydının yayınlanmasının ardından ise oklar bir anda Muhtar'a çevrildi. Ancak Muhtar kızının uyuşturucu bağımlısı biriyle görüşmesine tepki gösterdiğini açıklamıştı.

Reha Muhtar'ın oğlu çektiği videoda her şeyi anlattı: Annem ve avukatı babamı kötületiyor

VİDEODA ANNESİ VE AVUKATININ BASKISINI ANLATTI

Olayla ilgili son yaşanan gelişmede ise Poyraz Muhtar, çektiği videoda annesi Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun'un kendisine babasını kötülediğini ve babası hakkında kötü şeyler söylemesi için baskı kurduğunu dile getirdi.

Reha Muhtar'ın oğlu çektiği videoda her şeyi anlattı: Annem ve avukatı babamı kötületiyor

ALTUN'UN PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

Bunların yanı sıra Feyza Altun'un sosyal medya hesabından Poyraz'ın fotoğrafını yayınlayıp, üzerine de "Poyraz, Aliş'i de beni de sevmiyormuş" ifadelerini kullanması ise büyük tepkilere neden oldu. Başta meslektaşları olmak üzere birçok kişi, Altun'a meslek etik kurallarını hiçe saydığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Altun'un avukat olarak mahkemeye sunması gereken delilleri sosyal medyada paylaşmasının yanlış olduğu vurgulandı.

TEDBİR KARARI ALINDI

Mahkeme tarafından verilen son kararda ise anne Deniz Uğur'a tedbir uygulandı. Reha Muhtar'ın avukatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Müvekkil Reha Muhtar'ın hukuki dayanaktan yoksun ve mesnetsiz iddialar ile çocuklarına karşı şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan velayet davasında, İstanbul 1. Aile Mahkemesi Av. Gürol Herkesecan'ın talebi ile annesi Deniz Uğur hakkında tedbir kararına hükmetti. Anne ve avukatı tarafından her ne kadar aksi iddia edilse de, baba Reha Muhtar vekili Av. Gürol Herkesecan'ın dosyasına sunduğu delillerde durumun iddia edildiği gibi olmadığı anlaşılmıştır. Mağdur çocuk kendisini çektiği video kaydında, annesi ve avukatı tarafından psikolojik şiddete uğradığını ve rızası dışında (baskıyla) yönlendirildiğini, babası Reha Muhtar'ın yanından ayrılmak istemediğini belirtir ifadelere yer vermiştir. Adı geçen mağdur çocuğun annesinin avukatından bahisle dile getirdiği isyanını gösterir ses kaydı dosya arasına sunulmuştur. Mağdur çocuk Annesi ve avukatı tarafından yaşadığı psikolojik şiddeti kendi sosyal medya hesabında da dile getirmiştir."

Reha Muhtar'ın oğlu çektiği videoda her şeyi anlattı: Annem ve avukatı babamı kötületiyor

"BİR DAHA SİZE İNANMAYACAĞIM"

Poyraz Muhtar, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide de Feyza Altun'a tepki gösterdi. Poyraz paylaşımında, "Feyza hanım geçen sefer sana ve oğluna samimi davrandım ayıp olmasın diye. ama çektiğimiz fotoğrafları paylaşmayın dedim ve bana söz dediniz ama 2 gün önce paylaştınız cumartesi günü tekrardan geleceksiniz bir daha yaparsanız ne olacağını görürsünüz kalbimi çok kırdınız sizi affedebilir miyim bilmiyorum ama kolay olmaz cumartesi geliyorsunuz fotoğraf falan çekmem size artık inanmıyorum hiç bir konuda" ifadelerini kullandı.

Reha Muhtar'ın oğlu çektiği videoda her şeyi anlattı: Annem ve avukatı babamı kötületiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Reha Muhtar Deniz Uğur Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (1)

HATİCE TANYILDIZ:

al işte.. hangisine inanalım... kızı değil miydi annesini arayan beni babamın yanından kurtar diye.

14
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title