Haberler

Podyumların Yeni Gözdesi: Fidan Martinoviç

Güncelleme:

Podyumların son gözdesi, profesyonelliğiyle pek çok modeli geride bırakan Fidan Martinoviç'in Milano'ya gidiyor.

Kökleri Makedonya’ya uzanan Fidan Martinoviç, bu sene podyumların en çok tercih edilen ismi oldu. Dergiler, markalar, tasarımcılar bu yıl en çok onunla çalıştı. Profesyonelliğiyle pek çok modeli geride bırakan Martinoviç, hedefi olan yurt dışı hayalini de gerçekleştiriyor.

MİLANO'YA GİDİYOR

Ekim ayında Milano’ya gidecek olan Fidan Martinoviç, "Orada bir ajansla anlaştım. Portfolyomu görüp, beni çok beğendiler. Zaten hedefim burada iyi bir portfolyo hazırlayıp, yurtdışındaki ajansların ilgisini çekmekti. Bana büyük bir kampanya bağlamaya çalışıyorlar. Başaracağıma inanıyorum." dedi.

BAYRAMPAŞA'DA BÜYÜDÜ

Bayrampaşa'da annesi ve 4 kız kardeşiyle büyüyen Marinoviç, "Annem, babam Makedon. İkisi de orada doğma, büyüme. Orada tanışıp evlenmişler ama ben burada doğdum. Yarı yarıya yani... Anaerkil bir aileyiz. Dört kızız. Annem büyüttü bizi. Ben iki yaşındayken ayrılmışlar çünkü. Sonrasında da hiç görmedim." diyor.

TÜRKİYE'NİN ULUSLARARASI İLK TOP MODELİ OLMA YOLUNDA

Hürriyet gazetesinden Aslı Barış, röportaj yaptığı Fidan Martinoviç'i şöyle tarif etti: Biraz Kim Basinger’ın gençlik halleri, biraz Blake Lively... 1.78 boyunda, sadece 54 kilo. Türk modasının uzun süredir gördüğü en iyi model. Ama neredeyse ıskalanacaktı: Altı yıl ajansların kapısını aşındırdı, reddedildi. En sonunda geçen ay bir ajanstan ‘evet’ cevabını aldı, iki hafta içinde Milano’ya davet edildi. Fidan Martinoviç, Türkiye’nin uluslararası ilk top modeli olma yolunda.



Fidan 3 ayda 3 büyük dergi için çekim yaptı. Ocak’ta Elle (solda) Şubat’ta InStyle ve Mart’ta Marie Claire’de yer aldı. Bundan sonraki hedefi Vogue Italia.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fidan Martinoviç Bayrampaşa Makedonya Milano Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Rizgün:

Masallah meleze

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title