Haberler

Pınar Altuğ, yemek masasını paylaştığı için kendisini eleştiren takipçisiyle atıştı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından zaman zaman yaptığı yemekleri paylaşan Pınar Altuğ, son olarak Anneler Günü için hazırladığı masayı paylaştı. Oyuncu, "O yemeği bulamayanlar size dua eder sanmayın" diyerek kendisini eleştiren takipçisine de sessiz kalamayıp karşılık verdi.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla her daim adından söz ettiren Pınar Altuğ, sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerin başında geliyor. Özel hayatının yanı sıra yaptığı yemeklerin tariflerini de takipçileriyle paylaşıyor. Altuğ son olarak Anneler Günü'ne özel hazırladığı yemek masasını takipçilerinin beğenisine sundu.

"O YEMEĞİ BULAMAYANLAR SİZE DUA EDER SANMAYIN"

"Sevgilerin en güzeli annelerin kalbinde yetişir. Öyle saf, öyle temiz ve öyle kıymetlidirler ki; mutlu olmaları için hoş bir sürpriz yeter" notuyla paylaşım yapan Altuğ'a tepki gösteren bir takipçisi "O yemeği bulamayanlar size dua eder sanmayın" diye yorum yaptı.

Gelen yoruma tepkisiz kalamayan Pınar Altuğ, "O yemeği bulamayanlar Instagram'a da giremiyordur" diyerek cevap verdi.

Pınar Altuğ, yemek masasını paylaştığı için kendisini eleştiren takipçisiyle kapıştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Anneler Günü Pınar Altuğ Instagram Haberler

500

Yorumlar (12)

mustafa özkan:

Istemezükçü zihniyet her yerde. Illa eleştirecekler herşeyi. Masaya guzel yemek koysa millet ac der. Zeytin peynir koysa pinti der. Işiniz gücünüz yok mu sizin.

111
39
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Yemek masasini sosyal medyada paylaşmayan kaldı mı ya. Ananem bile artık diyor çekin resmimizi masabasinda paylaşın diye. Abartmayın onlar da insan sonuçta. Herkesin yaptığı gayet sıradanlasmis bir hareketi ünlü biri yapınca sanki çok farklı çok itici birşey yapmış gibi davranmayın. Resmen kıskançlık çekememezlik bu başka birşey değil

106
33
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Önce doğru yazmasını öğren. Anane değil anneanne, senin Anneannenin paylaştığını yakın çevresi ve onun akrabaları yani sizler görüyorsunuz. Ama bu görgüsüz kadının yaptıklarını milyonlar görüyor. Sen kıskançlık dersin ben görgüsüz derim.

yanıt43
yanıt49
Milliyetçi:

Bir insan yediği yemeği neden paylkaşır ki ? bu ünlü biri içinde geçerli sıradan bir insan içinde geçerli eşittir GÖRGÜSÜZLÜKTÜR benim foto paylaş selfie çek ama yemek paylaşmak abes bir durum yaa

78
9
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Terbiyessiz görgüsüz kadın. Azıcık utanın be ne diye böyle masa paylaşıyorsunuz? Gösteriş delisi toplum olmamızın sebebi bunun gibi gereksiz insanların paylaşım yapması vesaire.

24
47
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

kesinlikle katılıyorum

yanıt5
yanıt12
Adem Dönmez:

SN PINAR ALTUĞ BU YEMEK MASASINI NE AMAÇLA PAYLAŞTINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM. GEREK VARMIYDI BÖYLE BOŞ ŞEYLERE...

18
24
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Sn ne demek birader ne diye haketmediği bir şekilde hitap ediyorsun. Övüyormusun, sövüyormusun belli değil

yanıt9
yanıt17
Adem Dönmez:

OZZY MİSİN NESİN SEN ONUN AVUKATIMISIN LAAA. SEN KİMSİN OĞLUM...

yanıt13
yanıt6
Qwe Qwe:

Vallahi çok güzel cevap vermiş

31
10
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title