Haberler

Pınar Altuğ kocasıyla fotoğrafına gelen yoruma dayanamadı, ağzını bozdu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, kocasıyla olan fotoğrafına "Kime neyi ispatlama çabası bu?" yazılınca deliye döndü. Ünlü oyuncu takipçisine yönelik çok sert ifadeler kullanarak cevap verdi.

Kocasıyla arasındaki yaş farkı sık sık takipçileri tarafından hatırlatılan Pınar Altuğ, sonunda isyan etti. Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile bir pozunu paylaştı. Son dönemde tiyatro hazırlıkları yapan ve heyecanlı olan oyuncuya takipçilerinden beğeni yağdı. Pınar Altuğ'un kocasıyla pozunu bir takipçiden ise anlam verilemeyen bir yorum geldi.

"SİZİN GİBİSİNİ GÖRMEMİŞTİM"

Takipçi oyuncunun pozuna "Kime neyi ispatlama çabası bu?" yazdı. Bu yoruma anlam veremeyen Pınar Altuğ ise yanıt olarak "Etrafımda çok b.kuyla kavga eden görüyorum da uzun zamandır sizin gibisini görmemiştim. Neyse sıkıntı yardımcı olalım?" dedi.

Pınar Altuğ kocasıyla fotoğrafına gelen yoruma dayanamadı, ağzını bozdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Haberler

500

Yorumlar (9)

Thranduil:

Bu kadını sürekli rahatsız ediyorlar ama gördüğüm en kendi halinde aktörlerden biri. Birbirini sevmişler üstelik çok uzun süredir de evliler.Haklarında hiç terso haber de duymadım. Diğerlerini görüyoruz bir iki yıl sonra ne olduğunu. İyi cevap vermiş.

358
65
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Aktrist

yanıt5
yanıt6
Tutankamon Hoca:

Güzel cevap vermiş Pınar hanım

231
73
yanıtYanıtla
Durdurun dünyayı inecek var :

Bence o kelimeyi kullanmamalıydı.Hiç yakışmamış.Ben olsam canın çok sıkıldı sanırım,gereksiz işlere merak salmışsın,aç kitap falan oku,belki biraz zihinsel gelişimine faydası olur derdim:)

164
81
yanıtYanıtla
Marco Porta:

Annesi yasinda biri ile nereye kadar yaslandikca fark dahada net ortya cikar

19
40
yanıtYanıtla
Aysegul Gecgin:

birbirlerini seviyolar neden bukadar cok üzerine gidiyolarki ne kadar guzel bir cift olmuslar onlar rahatsiz olmuyolar size ne oluyo iyi cvp vermis

39
6
yanıtYanıtla
uCube :

Ağzını bozdu derken? Pınar hanım gayet düzgün cevap vermiş, arkadaş hem çekemiyorsunuz, hem de takip ediyorsunuz. Çıkın takipten, paylaşımlarını görmezsiniz ne diye rahatsız ediyorsunuz kadını. ;))

17
4
yanıtYanıtla
özge güneş:

Ya bi rahat bırakın insanları sevmiş evlenmiş mis gibi aile kurmuşlar.. Her normal karı-koca gibi foto paylaşmış.. Kocası karısından büyük olanları da görüyoruz... Kime ne ispatlamaya çalışsınlar hiç anlamıyorum...

19
0
yanıtYanıtla
sem sem:

ya bir rahat bırakın insanları neden insan kocasıyla foto paylaşınca hemen birşeylerin ispatı cabasındamı oluyor evli mutlu çocuklu işte Allah bozmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title