Haberler

Petek Dinçöz... 'REKLAM' ELEŞTİRİLERİNE İSYAN ETTİ!

Güncelleme:

Petek Dinçöz, büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası eşi Nida Büyükbayraktar ile kimsesiz kalmış bir çocuğun koruyucu ailesi olmak istediğini duyurdu. Dinçöz, "Sosyal medyada değil, e-Devlet'e yazın" şeklindeki yorumlara cevap verdi.

İş insanı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine giren Petek Dinçöz, Instagram hesabından "Eşim Nida Büyükbayraktar ve ben depremde kimsesiz kalmış bir çocuğumuzun koruyucu ailesi olmak ve bu sorumluluğu almak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcının bazı takipçileri; "Şayet bu konuda ciddiyseniz gidin bu talebinizi ilgili devlet kurumlarına yapın.

Burada paylaşmanızın sebebi nedir?", "Bunu buraya yazmasanız da müracaat etseniz kurumlara.", "e-Devlet'ten başvurun.", "Burdan hiç kimse size bu konuda yardımcı olamaz devlet yetkililerine yazmanız gerekiyor" şeklinde yorumlar yazdı.

Petek Dinçöz reklam eleştirilerine isyan etti

"EŞİMLE İKAMETGAHIMIZ AYRI YERLERDE"

Petek Dinçöz, resmi makamlar üzerinden başvuru yapmak yerine böyle bir yolu tercih ettiği için gelen tepkiler üzerine yeni bir paylaşımda bulundu.

Bu günlerde bile insanlıktan nasibini alamamışsınız ki kötü yorumlar yapıyorsunuz (reklam diye). e-Devlet'ten ikametgahım eşimle ayrı yerlerde gözüktüğü için başvurumu tamamlayamıyorum ve benim sayfam olduğu için de buradan hızlı çözümü gittim.

Yarın da eksikleri tamamlayıp, e-Devlet'ten başvuracağız.

Petek Dinçöz reklam eleştirilerine isyan etti

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Petek Dinçöz E-Devlet Deprem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title