Haberler

Eşinin elini öpen şarkıcı Petek Dinçöz, bayram harçlığı aldı

Güncelleme:

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Petek Dinçöz, Ramazan Bayramı'nda yaptığı paylaşımla sevenlerini güldürdü. Eşi Serkan Kodaloğlu'nun elini öpen Dinçöz, bayram harçlığını almayı da ihmal etmedi. Aldığı harçlığı az bulan şarkıcı o anları sosyal medya hesabından "Akşama yemek yapmıyorum" notuyla paylaştı.

Yıllar önce çıkardığı 'Foolish Casanova' şarkısıyla ünlenen ve günümüzde de adından söz ettirmeyi başaran Petek Dinçöz, uzun süredir ailesiyle evinde zaman geçiriyor. Sakin bir hayat süren şarkıcı, yaşadığı eğlenceli anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

HARÇLIĞI AZ BULUNCA EŞİNE SİTEM ETTİ

İş adamı Serkan Kodaloğlu ile evli olan Dinçöz, Ramazan Bayramı'nı evinde ailesiyle geçiriyor. Oğlu ile Kodaloğlu'ndan harçlık almak için sıraya giren şarkıcı, eşinin elini öptü. Harçlığını alan ancak az bulan Dinçöz, Instagram hesabından o anları yayınlayarak "Dondurma paramla cips, çikolata alacağım. Ben de akşama yemek yapamayacağım. Kusura bakma" dedi.

Eşinin elini öpen şarkıcı Petek Dinçöz, bayram harçlığı aldı

Eşinin elini öpen şarkıcı Petek Dinçöz, bayram harçlığı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Petek Dinçöz Haberler

500

Yorumlar (4)

HainKOXPER :

paraya bak ya nelere kadir

99
4
yanıtYanıtla
Bozkurt Ergenekon :

"BAYRAM PARASI" YA DA "BAYRAMDA EL ÖPME PARASI".ÜÇ NESLİN YOĞUN YAŞADIĞI TUTUMLU OLMAYI,O PARAYI BANKADA BİRİKTİRMEYİ,EN ÖNEMLİSİ DE BÜYÜKLERE SAYGI GÖSTERMENİN ÖĞRETİLMESİ AÇISINDAN ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ OLDUĞUNU SİMGELEMEKTEDİR.RAMAZAN BAYRAMINA "ŞEKER BAYRAMI"DENMESİ O YILIN EN ŞIK VE YENİ KIYAFETLERİN ALINMASI AÇISINDAN DA ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMINI SADECE YAŞAMIŞLAR BİLİR...EŞLER ARASINDA DA SÜRDÜRÜLEN BU GELENEK SEVGİNİN EN GÜZEL İFADELERİNDEN BİRİSİDİR.YAŞAMAYAN BİLMEZ.

7
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

herşeyiniz para olmuş.biraz da vicdan paylaşın.

4
0
yanıtYanıtla
Bozkurt Ergenekon :

YANİ OLDU MU ŞİMDİ ENİŞTE?

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title