Haberler

Pelin Batu, Hükümeti Eleştirmek İsterken Baltayı Taşa Vurdu

Güncelleme:

Hükümeti eleştirirken Pamukova'daki hızlı tren kazasını örnek veren Pelin Batu, "Fazla kömür attıkları için raydan çıkmış" dedi ama; hızlandırılmış tren elektrik ya da mazotla çalışıyor.

Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan'ın sunduğu 'Medya Mahallesi' programına konuk olan Pelin Batu canlı yayında kendini rezil etti.

PAMUKOVA'DAKİ KAZAYI ÖRNEK VERDİ

Bu sabah meydana gelen metrobüs kazası üzerinden hükümeti eleştirmek isteyen Pelin Batu, Sakarya'nın Pamukova ilçesinde meydana gelen hızlandırılmış tren kazasını örnek verdi.

"KÖMÜR ATIP HIZLANDIRMIŞLAR" DEDİ AMA...

Pelin Batu "Hızlı tren dediler sonra mühendisler ortaya çıktı, hızlı tren değil, sadece daha fazla kömür atarak hızlandırıp raydan çıkmıştı. Dolayısıyla insanlar ölmüştü" dedi.

Oysaki hızlandırılmış tren elektrik ya da mazotla çalışıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşenur Arslan Pelin Batu Pamukova Sakarya Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

Öyle değil mi?:

Zihniyeti bozuk islam düşmanı batıcılar ne yapacaklarını şaştılar.

43
15
yanıtYanıtla
:

İŞTE HİÇBİRŞEY YAZMAYA GEREK YOK TAM BİR CHP ZİHNİYETİ . BİLMEDEN OKUMADAN ARAŞTIRMADAN HAYAT DÜZENEKLERİ SADECE YALAN VE SALLAMASYON ÜZERİNE KURULU İNSANLAR TOPLULUĞU .

51
4
yanıtYanıtla
YÜCE TÜRK EVLADI:

CEHAPE NİN AYDINI !!!!

51
4
yanıtYanıtla
yunus sever:

Amaç Hükümeti eleştirmek ama Allah ters teper böyle rezil eder adamı

43
10
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

BEYİN ERROR!!!

44
5
yanıtYanıtla
NAHOŞ:

Cahil kadın biraz teknolojiyi takip et istersen. Kültürlü görünmeye çalışmak sadece entellektüel profil çizmekle olmuyor. Gerçekten okumak gerekiyor

44
1
yanıtYanıtla
Ya bırakın Bu İşleri:

bilgili bilgisiz her şeyde hükümeti eleştirmeyi muhalefet sayan Nişantaşı HDP destekçisi kalkmış yorum yapıyor bunu tv ye çıkarana mı seyredenemi kızalım bilemiyorum.

25
19
yanıtYanıtla
AHMET ÇELENAdınızı Yazın:

YAPILAN HİZMETLERE MULAFET YAPMAK BU BEYİNSİZLERE NE KAZANDIRIR ANLAŞILIR DEĞİL, MUHALEFET HİZMETTE BİZ DAHA NASIL İYİSİNİ YAPARIZ DİYE KAFA YORACAĞINA YAPILANLARI AŞAĞILAMAK KENDİLERİ HİÇ BİRŞEY YAPAMAMANIN EZİKLİĞİ VAR .

28
12
yanıtYanıtla
.:

bu kadın saçma sapan gaf yaptı ya bi de bu pamukova kazasını AKlayanlara da böyle tepkide bulunsanız samimiyetinize inanacagım her 2 tarafta cahil bu kadın cehl-i basit buna böyle bi durum olmadıgını söyle çıkar özür diler bi de o dönem tcdd müdürünü AKlayan binali yıldırım o kadar tepkiye ragmen istifa etmemişti bunlarda cehl-i mürekkeptirler bunlara ne yaparsan yap bi eline güneşi ver diger eline ayı ver sen cahilsin de ikna edemezsin imamı azamın sözünü söylerler sana karşıasılcahil kendileri

24
7
yanıtYanıtla
Alper:

ulkenin egitim sistemi ne kadar kotu yemin ederim bu vatandas iyi denen bir universite mezunu . . 8-9 yasidan bi cocugun genel kulturune sahip ama. . Turkiye nin en iyi universitelerinin dunya siralamasinda neden olmadigi acik. .

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title