Haberler

Pazar günü evlendiği eşinden boşanma kararı alan Zerrin Özer, hastane çıkışı görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz pazar günü nikah masasına oturduğu eşinin dolandırıcılıkla suçlandığını öğrenen Zerrin Özer dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Hastane çıkışı perişan halde görüntülenen Özer'in evde kriz geçirdiği ortaya çıktı.

Sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz pazar günü 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturdu. Nikah fotoğraflarının yayılmasıyla birçok kadın 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu iddia ederek delillerini sundu. Öğrendikleri karşısında büyük üzüntü yaşayan ve boşanma kararı alan Özer, dün akşam hastaneye kaldırıldı. Özer'in menajeri yaptığı açıklamada, "Evde krize girmiş, yardımcıları bulmuş" dedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Panik atak hastası olduğu öğrenilen Zerrin Özer, akşam saatlerinde Zekeriyaköy'deki evinde rahatsızlanarak Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastane çıkışında tekerlekli sandalyede perişan halde görüntülenen Özer'in menajeri sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Pazar günü evlendiği eşinden boşanma kararı alan Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

"EVDE BAYILMIŞ"

Menajer Kemal Aslan, "Zerrin Hanım 2-3 gündür büyük üzüntü içerisinde. Evde bayılmış. Krize girmiş. Yardımcıları bulmuş kendisini. Tansiyonu yükseliyor sürekli. Ambulansla buraya getirildi. Doktorlar tansiyonunu düşürüyor ama tekrar çıkıyor." açıklamasını yaptı.

Pazar günü evlendiği eşinden boşanma kararı alan Zerrin Özer, hastaneye kaldırıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zerrin Özer Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500

Yorumlar (4)

Dürbünlü:

bunlara rahmetde okunmaz çünkü yaşantıları ingiliz gibi.

4
5
yanıtYanıtla
İmam Abuzer:

Eee eee oglun yaşında biriyle evlenirsen riskini de göz ardı etmeyeceksin Zerrin hanım..

7
2
yanıtYanıtla
Zeyno:

Aklını kaçırmasa bari ( akıl olsa böyle salakça bir duruma imza atmazdı)

6
2
yanıtYanıtla
okaça:

Ahbe Zerrin abla bu evliliğin her yeri ofsayt ablacığım o kadar yaş farkı var bu 1 hadi neyse sevdiğin için evleneceksin diyelim peki insan hiç araçtırtmazmı evleneceğin kişiyi bu 2 hadi öyle olsun gözün aşkdan kör olmuş diyelim ama bu adamın tipi zaten çakma aşıklara benziyor zaten kediciklerle falan aynı mahaldeymiş of abla annıyorum seni insan belli bir yaşından sonra oluyormuş böyle şeyler ama sen topluma mal olmuş bir sanatçısın ablacığım inşallah başın ağrımaz bu işden geçmiş olsun diyelim ne yapalım......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title