Haberler

Pavarotti ile Evlenmek İstiyordum!

Ortadoğulu izleyicinin hayran olduğu Songül Öden, küçükken ünlü tenor Luciano Pavarotti hayranı olduğunu, hatta onunla evlenmek istediğini söyledi.

'Umutsuz Ev Kadınları'nda canlandırdığı 'Yasemin' karakteriyle büyük beğeni toplayan Songül Öden, InStyle dergisinden Pınar Çelikel'e konuştu. Ortadoğu'da birçok Hollywood yıldızından daha çok sevilen, Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Elçisi olmanın haklı gururunu taşıyan Öden, oyunculuk kariyeri ve kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığınız 'Gümüş' dizisi Ortadoğu'nun göz bebeği oldu. Arap kızları sizi örnek alıyor, posterleriniz odalarını süslüyor. Siz küçükken odanızda kimin posterleri asılıydı?

Büyürken dört ablamla aynı odayı paylaştığım için duvarlara kendi istediğim posterleri asmak gibi bir şansım olmadı. Ablalarımdan biri James Dean hayranıydı. Tüm duvarlar onun posterleriyle kaplıydı.

ÖYKÜLER YAZIYOR

Peki izin verseler siz kimin posterini asmak isterdiniz?

Ünlü tenor Luciano Pavarotti'nin posterini asmak isterdim. Çok sıra dışı değil mi? Ben Pavarotti ile evlenmek istiyordum. Bayılıyordum ona. Klasik müziğe ilgi duymaya başladığım ortaokul yıllarında Pavarotti, Domingo, Carreras üçlüsü konserler verirdi. Takım tutar gibi Pavarotti'ciydim.

Oyunculuğun yanı sıra çok özel bir göreviniz daha var. BM'nin iyi niyet elçisi olarak neler yapıyorsunuz?

Birleşmiş Milletler Türkiye ofisinin kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda yüzü ve sesiyim. Şu an yapabileceklerimizle ilgili bir yol haritası çıkarıyoruz.

Oyunculuk dışında hangi yeteneğiniz ön plana çıkar?

Yazabiliyorum... Öyküler yazıyorum. Çocukken de şiir yazardım.

Ya oyuncu olmasaydınız... Kendinizi ne yaparken bulabilirdiniz?

Yine de kendimi ifade etmek için uğraşıyor olurdum. Daha çok yazardım belki de. Kendimi ifade etmek ile ilgili bir takıntım var.

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

KÖFTE DUDAK LAKABI İÇİME OTURDU

Çok beğenilen bir kadınsınız. Kendinizle ilgili rahatsızlık duyduğunuz bir özelliğiniz var mı?

Ortaokulda çok zayıf olduğum için 'uçurtma' diyorlardı. Ablalarım bana 'köfte dudak' derlerdi; çok üzülürdüm. Unutmadığıma göre çok bozuluyormuşum. Dudaklarım büyük takıntıydı. Köfte dudak meselesi içime oturmuştu sanırım.

Belirgin gözleriniz ve dudaklarınız var. Peki sizce hangisi ön planda olmalı?

Rimel sürmeyi severim. Dudağımı ise hiç boyamam. Kendime ait bir rujum yoktur.

YAPTIKLARIM TİYATRO SAYESİNDE

Yer aldığınız dizi 'Umutsuz Ev Kadınları' çok beğenildi. Çekimlerde eğleniyor musunuz?

Çok güzel bir iş! Çok! Gülmekten bazen çekemiyoruz sahneleri. Yaş ortalaması birbirine yakın, genç ve eğlenceli bir ekibimiz var. Canlandırdığımız karakterler de bu kadar eğlenceli olunca, çekimler hepimiz için çok keyifli geçiyor.

Bir yandan da tiyatrodan hiç vazgeçmiyorsunuz. Sadri Alışık Tiyatrosu'ndaki 'Keşanlı Ali Destanı' nasıl gidiyor?

25 oyun oynamışız, 30 bin izleyici gelmiş. Harika yani. Bugün ne yapıyorsam tiyatro sayesinde.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Birleşmiş Milletler Luciano Pavarotti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title