Haberler

Bahar Candan, parayla arkadaş aradığını duyurdu! İşte vereceği ücret

Güncelleme:

Şimdilerde Al Sana Haber programında yorumculuk yapan 23 yaşındaki Bahar Candan, sosyal medya hesabından kız arkadaşı aradığını duyurdu. İşe alacağı kişinin koç burcu olmasını isteyen Candan, "Akşam yemeği ve 200 dolar vereceğim" dedi.

Yıllar önce yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran ve şimdilerde Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında sunuculuk yapan Bahar Candan, yalnızlıktan kurtulmak için dikkat çeken bir hamlede bulundu. Candan, para karşılığında kız arkadaşı aradığını söyledi.

GÜNLÜK 200 DOLARA ARKADAŞ ARIYOR

Sosyal medyadan ilan veren Candan, "İstinye ve Maslak civarında ikamet eden kız arkadaşı arıyorum. Yevmiye, akşam yemeği ve 200 dolar vereceğim. Koç burcu önceliğim" dedi. Bahar Candan'ın bu ilanı sosyal medyada gündem oldu. Bu mesaj sonrası ünlü fenomene binlerce mesaj geldiği öğrenildi.

Bahar Candan, parayla arkadaş aradığını duyurdu! İşte vereceği ücret

DAHA ÖNCE DE İLAN VERMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda da karşılığı arkadaş aradığını söyleyen Candan, kendisiyle arkadaş olmak isteyen kişiye 5000 TL maaş+sigorta+3 öğün yemek ve bir de ara öğün vereceğini söylemişti.

Bahar Candan, parayla arkadaş aradığını duyurdu! İşte vereceği ücret

Kaynak: Magazin

Bahar Candan Haberler

500

Yorumlar (7)

Sibel Merhametsiz:

Biz yemege para bulamıyoruz sizde oturmaya parali arkadaş arıyorsunuz. Adalet bu olmamalı kimsenin kimseden bi farkı yok arkadaş arayacagina git yoksula yemek ver disarida kalana sıcak bi yer bul da yerini bulsun senden çıkan paralar.(pardon bizden çıkan paralar)

89
9
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Para filan almam. Ama bir akşam yemeğine cikariz.

72
11
yanıtYanıtla
Nok Ta :

Bırak bununla arkadaş olmayı. Günahımı bile parayla satmam buna.

71
8
yanıtYanıtla
lavinia :

ayyyy bana milyonlar versede bu şahısla asla arkadaşlık kurmam cidden bunu da ünlü ettiler ya pes gerçekten

63
12
yanıtYanıtla
Yakup KESKİN:

Erkek olsa olmazmı ? birde boğa burcuyum.

54
8
yanıtYanıtla
İmza Güven:

Kuruş vermez bunlar aldanmayın bu haberlere ben görüntü yönetmen yardımcısı yım ve bunlar gibi nicelerinin programını yaptım bir sorun bakalım acaba program başına 200 dolar kendileri alıyorlar mı Aldanmayın bunlara bunların derdi bu şekilde fenomen ve ünlü olmak yoksa kuruş yok hatta bir çoğu sete aç olarak geliyor boş haber boş muhabbet yapmasınlar

15
12
yanıtYanıtla
Türkan Abbasova:

Dostluq n? zamandan pulla alınır?

16
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title