Haberler

Özkan Uğur'un ölümü sonrası spor salonunda paylaşım yaptığı için tepki çeken Biricik Suden'den cevap

Güncelleme:

MFÖ grubunun solisti ve oyuncu Özkan Uğur'un ölümü sonrası, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e spor salonundan paylaşım yapması eleştirilere neden oldu. Suden, eleştirilere cevap vererek herkesin acısıyla başa çıkma yöntiminin farklı olduğunu belirtti.

MFÖ grubunun solisti ve oyuncu Özkan Uğur, 1 hafta önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Uğur'un salı günü son yolculuğuna uğurlanmasının ardından sosyal medya hesabından spor salonundan paylaşım yapan Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'e tepki yağdı. Eleştirilere cevap veren Suden, herkesin acısıyla başa çıkma yönteminin farklı olduğunu söyledi.

"HADDİNİZİ AŞMAYIN"

Uzun yıllardır spor yapan ve kaslarıyla yıllara meydan okuyan Biricik Suden, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda gelen eleştirilere cevap vererek şunları söyledi: "20 yıl önce babamın vefat ettiği günün gecesi saat 24.00'ı geçiyordu, spor salonu açtırıp antrenman yapmıştım. Kimilerinin kederle başa çıkma yöntemi, hayat ve ölüm felsefesi, kimilerinden daha farklı olabiliyor. Özkan sizin sanatçı olarak tanıyıp sevdiğiniz bir değerdi, benim 44 yıllık arkadaşım, dostum, kardeşim… Çamur atma uğruna haddiniz aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım."

Özkan Uğur'un ölümü sonrası spor salonunda paylaşım yaptığı için tepki çeken Biricik Suden'den cevap

Özkan Uğur'un ölümü sonrası spor salonunda paylaşım yaptığı için tepki çeken Biricik Suden'den cevap

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mazhar Alanson Mazhar Alanson Biricik Suden Özkan Uğur Spor Mfö Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

uCube :

Ölüm gelmeyecekmiş gibi yaşamayın arkadaşım, kadın ne yapacaktı ölüm ile ölecek miydi? Son görevini yerine getirdi ise sorun yok, siz asıl son görevini yerine getirmeyip cluplerde sabahlayanlara konuşun. ;))

6
0
yanıtYanıtla
bbb yildiz:

ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez ta ki yayınlayıncaya kadar. yayınlamasaydı bu açıklamaya da gerek kalmazdı. sosyal medya insanı böyle hesap verir hale getiriryor işte hic bişeyi ni paylaşmamak en güzeşi

4
1
yanıtYanıtla
sevgitmr:

bunlarda kendini birşey sanıyor. Uygun yere koyacakmış halk olmasa siz hiçsiniz zaten.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title