Haberler

MR. Jade'den Samimi İtiraf: Müzik Kariyerimde Sivaslı Olmamım Etkisi Var

Güncelleme:

İsmail YK'nın kuzeni olarak tanıdığımız Mr. Jade, son verdiği röportajda hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Avrupa'da kendi markasını yaratıp dünyaya açılan MR. Jade, müzikal yolculuğunda Sivas'lı olmasının farkını anlatırken mesleğinde başarılı olmasının püf noktalarını anlattı.

"ŞİRKETİM KISA SÜREDE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTI"

Müzik hayatının yanı sıra düğün-eğlence organizasyon şirketi olan MR. Jade bu işe nasıl başladığını ve adının nereden geldiğini şu sözlerle anlattı: "2000 yılında kurduğum düğün-eğlence organizasyon şirketi kısa bir sürede güzel projelere imza attı. Akabinde Almanya Frankfurt'ta hizmete giren ilk ve en büyük düğün-eğlence merkezin ardından 2010 yılında "Düsseldorf Mülheim" şehrinde 2. merkezimizi hizmete açtık.

"İSİM İÇİN BİRÇOK TEKLİF GELDİ"

İsim olarak birçok teklif geldi ve sunumlar oldu ama en sonunda JADE ismi gözüme çarptı. Düğün merkezinin ismini "JADE Saal" olarak isimlendirdim. Bunun üzerine bir gün çok sevdiğim bir arkadaşım arkamdan Özkan diye değil de "Mr.Jade" diye seslendi ve orda o isim için, evet budur dedim ve 2015 yılında İstanbul!da Mr.Jade Turizm A.Ş'yi kurdum."

"SİVASLI OLDUĞUM İÇİN 10 YAŞINDA ENSTRÜMAN ÇALMAYA BAŞLADIM"

Özkan Şen, başarılı müzik hayatında Sivaslı olmasının büyük payı olduğunu söyleyerek,"Sivaslı bir aileden geldiğimden dolayı 10 yaşındayken ilk enstrümanım bağlama oldu. Bağlama ile müzik hayatına ilk adımımı attım. Bağlamayı hakkı ile icra etmeye başladıktan sonra piyano, keman ve bateri gibi müzik aletlerine olan ilgim artı. Bugün 13 enstrüman çalabiliyorum, e tabi ki ailede birde "İsmail Yk" gibi bir dev müzisyen olduğundan dolayı insan biraz daha olanak sahibi oluyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Yk Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title