Haberler

'Özgür' Rolü İçin İki Ay Fransızca Dersi Aldı

İki yıl önce Altın Koza Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Sezin Akbaşoğulları'nın başrol oynadığı 'Yabancı' adlı film; 17-23 Eylül....

İki yıl önce Altın Koza Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Sezin Akbaşoğulları'nın başrol oynadığı 'Yabancı' adlı film; 17-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Adana Altın Koza Film Festivali'nde gösterilecek. Yapım; 12 Eylül 1980 darbesinden sonra Fransa'ya iltica etmiş devrimci bir ailenin kızı olan 'Özgür'ün ve onun ilk defa geldiği Türkiye'de tanıştığı 'Ferhat'ın öyküsünü anlatıyor.

SENEYE VİZYONDA OLACAK

Filiz Alpgezmen'in yazıp yönettiği, çekimleri Fransa ve İstanbul'da yapılan filmde; Akbaşoğulları, 'Özgür'ü canlandırıyor. Güzel oyuncu, rolüne hazırlanmak için iki ay boyunca Ülkü Duru'dan Fransızca dersleri aldı. 2013'ün ilk aylarında vizyonda olması planlanan 'Yabancı'da Akbaşoğulları'na; Caner Cindoruk, Serkan Keskin, Selen Uçer, Güzide Balcı ve Fransız oyuncu Xavier Clion eşlik ediyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sezin Akbaşoğulları Eylül Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title