Haberler

Özge Özpirinçci'den senaryo gereği ölen rol arkadaşı Caner Cindoruk'a kanlı veda

Güncelleme:

Kadın dizisinden senaryo gereği ölerek ayrılan Caner Cindoruk'a rol arkadaşı Özge Özpirinçci'den veda paylaşımı geldi. Pirinçci kaza sahnesinden sonra çekilmiş pozunu paylaşarak "Hoşçakal" notunu paylaştı.

FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın'da bu sezon yaprak dökümü yaşandı. Dizinin geçtiğimiz sezon finalinde korkunç bir kazayla final yaptıktan sonra ilk sezona iki karakterin ölmesi damga vurdu. Bennu Yıldırımlar senaryo gereği kazadan sağ kurtulamayan ilk isim oldu. Daha sonra başarılı oyuncu Caner Cindoruk da senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Cindoruk'un dizideki eşi olan Özge Özpirinçci'den ilginç bir veda geldi. Güzel oyuncu rol arkadaşına kanlı bir fotoğrafla veda etti.

"HOŞÇAKAL"

Özpirinçi, "3'leyecegiz canimin ici biliyorum!Hoşçakal Sarp... Blur yemeseydik goreceginiz halimiz buydu..." notunu paylaştı.

Özge Özpirinçci'den senaryo gereği ölen rol arkadaşı Caner Cindoruk'a kanlı veda

DİZİYE VEDA ETTİ

Dizi ilk başladığı zamanlar Bahar uzun süre Sarp'ın öldüğünü zannetmişti. Ancak gerçekle yüzleştiğinde kocası ile yeniden biraraya gelememişti. Yeni sezonda Bahar ile Sarp tam yeniden birlikte olacakken Sarp bu kez gerçekten öldü. Sarp karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk böylece diziden ayrılmış oldu.

Özge Özpirinçci'den senaryo gereği ölen rol arkadaşı Caner Cindoruk'a kanlı veda

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özpirinçci Caner Cindoruk Haberler

500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

artıkın izlenmezzzz

8
1
yanıtYanıtla
FATİH:

BU DİZİ MİLLETİ AĞLATMAK İÇİN Mİ YAYINLANDI ARKADAŞ ÖLEN ÖLENE YETER ÇOCUKLARIMIZ İLE İZLEYEMİYORUZ BU NASIL BİR SENARYO AYIPTIR GÜNAHTIR

9
0
yanıtYanıtla
mrtkrc:

bu son sezonun ilk fragmanında ''ben kadınım savaşırsam kazanırım'' gibi çok klişe tamamen pozitif ayrımcılık kokan sahneyi görünce seyretmekten vazgeçtim. arifin enverin erkek olduğunu şirinin de kadın olduğunu unutup sırf bahar üzerinden kadının üstünlüğünü pompalayan bi senaryoya dönüşmüş olması diziye yazık etmiştir. . ilerde ne olur bilmem umurumdada değil. . kadın erkek eşittir bitti. .

2
2
yanıtYanıtla
OKUYORSANIZ SES VERİN:

ACABA ÜNLÜLER KENDİ HABERLERİNİ VE HABERLERİNE YAZILAN YORUMLARI OKUYOR MUDUR???

2
0
yanıtYanıtla
YEŞİL:

GERÇEKTENDE ÖYLE ÖLEN ÖLENE OLMUŞ DİZİDE ÖZGE HANIMDAN BAŞKA YOK GİBİ

1
1
yanıtYanıtla
izleyici:

aynı şey karagül dizisinde de olmuştu herkes özcan denizi beklerken özcan deniz diziye girdi girmesiyle çıkması bir oldu. . bu dizide de herkes caner cindoruğu bekledi ve yine diziden çıktıbeple ölmüş kişilerin geri dönmesini beklemeyin çünkü kadroda yoklar dolayısyla sözleşmeleri de yok özgürler istedikleri an çıkıyorlar. . olan izleyiciye oluuyor

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınERKAN:

HER DİZİDE AŞIRI MÜZİKKKKKKKKKKK DAN DAN DUN PİYONO SESLERDEN OYUNCULAR NE DEDİGİ ANLAŞILMIYOR ÖZELLİKLE FOX TVVVVVVV

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title