Haberler

Oyuncu Özge Özpirinçci, ilk bebeğini kucağına aldı

Güncelleme:

Kadın, Aşk Yeniden ve Fi gibi sevilen dizilerden tanıdığımız oyuncu Özge Özpirinçci, annelik sevinci yaşadı. Dün ilk bebeğini kucağına alan Özpirinçci kızına Mercan adını verdi.

Yaklaşık 8 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz aylarda Marmaris'te evlenen Özge Özpirinçci, bugün öğlen saatlerinde bir kız bebek dünyaya getirdi.

"SAĞLIK DURUMLARI ÇOK İYİ"

Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan ünlü oyuncunun menajeri Önem Günal yaptığı açıklamada, "Anne ve bebeğin sağlık durumu çok iyi. Sezaryen doğum gerçekleşti" dedi. Bebeğin sağlık durumuyla ilgili hastaneden yapılan açıklamada, "Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftinin kızları 50 santim, 3.149 gram olarak dünyaya geldi" denildi. Çift, kızlarına Mercan adını verdi.

"KIZIMA 'ÜZÜM' ADINI VERECEĞİM"

Özge Özpirinçci, daha önce yaptığı bir açıklamada kızları için isim düşünüp düşünmedikleri hakkındaki sorulara "Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak" yanıtını vermişti. Bebeğine 'Üzüm' ismini vermeyi düşündüğünü söyleyen Özpirinçci ancak konuyla ilgili yakın çevresinden olumlu geri dönüş alamadığını ifade etmişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Burak Yamantürk Özge Özpirinçci İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Zeynep Nursen:

Sonraki de şeftali olsun

37
5
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

ALLAH SAGLIK SIHAT UZUN ÖMÜRLER VERSİN

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title