Haberler

Oyuncu Val Kilmer Hakkında Üzen İddia: Birkaç Haftalık Ömrü Kaldı

Güncelleme:

Daha önce gırtlak kanserine yakalandığı haberleriyle gündeme gelen Hollywood'un sevilen isimlerinden Val Kilmer'ın birkaç haftalık ömrünün kaldığı iddiası hayranlarını üzdü.

Beyazperdenin ünlü oyuncusu Val Kilmer hakkında hayranlarını üzen bir iddia ortaya atıldı.

BİRKAÇ HAFTALIK ÖMRÜ KALDI

Radaronline sitesinin haberine göre bu ayın sonunda 57 yaşına girecek olan aktör, hayatının son günlerini yaşıyor. Site, aktörün yakın bir arkadaşına dayanarak verdiği haberde Kilmer'ın hastalığın son evrelerinde olduğunu ve büyük olasılıkla yaşayacak sadece birkaç haftası kaldığını iddia etti.

HERKESİ İYİ OLDUĞUNA İNANDIRMAYA ÇALIŞIYOR

İnternet sitesinin haberine göre Kilmer, herkesi iyi olduğuna inandırmaya çalışıyor. Ama durum pek öyle değil ve ünlü oyuncunun sağlığı giderek daha kötü bir hale geliyor.


AŞIRI KİLO KAYBI DİKKATLERDEN KAÇMAMIŞTI

Bir süre önce arkadaşı Michael Douglas tarafından gırtlak kanserine yakalandığı ileri sürülen Val Kilmer, son olarak geçen hafta California'da görüntülendi. Rol aldığı Citizen Twain adlı filmin gösterimine katılan Val Kilmer'ın aşırı zayıflığı gözlerden kaçmadı. Aktör, daha önce de havaalanında yüzünü bandanayla kapatmış halde objektiflere takılmıştı.


ELİNDEKİ İLAÇ HER ŞEYİ İSPATLAR GİBİYDİ

Radaronline sitesi, Kilmer'ın elindeki ilacın da gırtlak kanserine yakalananlar tarafından ağız ve boğazlarının kurumasını önlemek için kullanıldığını ileri sürdü.

YAKIN ARKADAŞI DA VURGULAMIŞTI

Val Kilmer'ın yakın arkadaşı Michael Douglas bir süre önce ünlü aktörün gırtlak kanserine yakalandığını ve durumunun kötü olduğunu ileri sürmüştü. Bu iddiaların ardından Val Kilmer, kanser olmadığını söylemişti. Ünlü aktör bu iddialara "Michael Douglas'ı severim ama kendisi yanlış bilgilendirilmiş." diye cevap vermişti.


Kilmer, o dönemde sosyal medya hesabından "şişen dili nedeniyle tedavi gördüğünü ancak kanser olmadığını" belirtmişti.

1959 yılında dünyaya gelen Val Kilmer, kariyerine tiyatro ile başladı daha sonra sinemaya adım attı. The Doors, Top Gun, Heat gibi unutulmaz filmlerde rol aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Michael Douglas Val Kilmer Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title