Haberler

Oyuncu Hakan Yılmaz ve Eşini Darp Eden Denizhan Vural, Paylaşımlarıyla Dehşete Düşürdü

Güncelleme:

Önceki gün gittikleri mekanda oyuncu Hakan Yılmaz ve eşini darp eden Denizhan Vural adlı şahıs, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Hikayenin sonunda herkes ölecek" ifadesini kullanıyor.

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşini darp eden Denizhan Vural adlı şahsın olaydan hemen önce sosyal medyada paylaştığı görüntüler ortaya çıktı. Kendisine "Reis" dedirten Vural, görüntülerde " İstanbul'u fethe gidiyoruz" diyor.

Hakan Yılmaz, geçen çarşamba gecesi eşiyle gittiği Etiler'deki Le Meridien Otel'de saldırıya uğradı. Çift, kendilerini darp eden Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe isimli şahıstan şikayetçi oldu.

"İSTANBUL'U FETHE GİDİYORUZ"

Olayın ardından Denizhan Vural'ın sosyal medyada paylaştığı ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kırıkkale'de müteahhitlik yaptığı iddia edilen Vural'ın olay gecesi İstanbul'a gelirken araç içinde çekilen görüntülerinde tehditkar ifadeler yer alıyor. Vural'ın şu sözleri dikkat çekiyor: "Buradan bizi sevip sayan, gönül veren delikanlı kardeşlerimize selam olsun. İstanbul'u fethe gidiyoruz. Atamız Fatih Sultan Mehmet Han'dan sonra. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun."

"HİKAYENİN SONUNDA HERKES ÖLECEK"

Kendisine "Reis" diye hitap ettiren Vural'ın hazırlattığı, film fragmanlarını anımsatan videolar da dikkat çekici. Sosyal medyada paylaşılan videolarda "Hikayenin sonunda herkes ölecek" şeklinde ifadeler yer alıyor.

OYUNUNU İPTAL ETTİ

Hakan Yılmaz, dün Kırklareli Kültür Merkezi'nde sahneleyeceği "Yetersiz Bakiye" oyununu iptal etti. Oyuncu bu akşam Kartal'da sahnelenecek oyunda ise seyirci karşısına çıkacak.

İşte Hakan Yılmaz ve eşini darp eden kişinin paylaşımlarından bazıları;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Yılmaz İstanbul Gökçe 3. Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (64)

Don Carleone:

erkek müsveddesi baba parasıyla mertebe sahibi olmuş ama adam olamamış sefil kıro, sakalın yeni bitmiş iki inşaat bir benzinlik dikerek kendini mafya zannetmiş mübdezel bende seni tanımıyorum bak icraatlarını duydum halen tanımıyorum. Git tabanca top tüfek İstanbul''a saldır. Çok iyi yapıyorsun, İstanbul sen gibileri iyi bilir iyi tanır. Bir sabah boğazın serin sularında sen ve yanındaki parazitlerinle toplar kliminalciler parçapinçik lime lime balıkların kemirmiş olduğu bedenlerinizi. Devam et.

83
1
yanıtYanıtla
BURAK KARA:

DELİKANLI DEDİĞİN ADAM KARISININ YANINDA BİRSİNE VURMAZ HIRBOOOOOO. . . . . . . . . .

41
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Tam bir bos beles serseri. Bir bitmediler ne yazik ki. Vatana millete hic bir hayirlari olmayan tipler. Fatihten bahsetmis sen kim fatih kim. Iki garibani dovunce mi fatih olunuyor, serseri seni !

32
1
yanıtYanıtla
kim bu:

mafya ya bak hele kaşları aldırmış. bu yeni mafyalar neden gizli gay oluyor hep?

30
0
yanıtYanıtla
Bembeyaz:

Adalet ve kalkınma ülkesi böyle bir yer işte

13
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın KAYA SERFAT:

unutma senden delikanlisida var onun icin bir gun sende bulursun belani

26
0
yanıtYanıtla
selcuk:

cakal seni erkeksen git sedat pekere artizstlik yap gör ozaman sevigiyide mermiyide

18
8
yanıtYanıtla
adanalı cio:

bu dallama adanaya gelsin hele sevgiyide mermiyide fazlasıyla yer

26
0
yanıtYanıtla
jul:

bi bitmediniz. devlet bu tipler icin yasa cikartmali bence.

22
0
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

Sen adamina bi denk gel agzina bi daha mermi lafini alcanmi gevşek,teneke...

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title