Haberler

Oyuncu Gürkan Uygun, Fatih Dizisinden Kazandığını Gayrimenkule Yatırdı

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Delibaş karakterine hayat veren Gürkan Uygun, Kozyatağı'ndan 1 milyon 700 bin liraya daire aldı.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteri ile oyunculukta zirve yapan Gürkan Uygun, birçok ünlü gibi kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı.

1 MİLYON 700 BİN LİRAYA DAİRE ALDI

Haberler.com'dan Olgun Kızıltepe'nin haberine göre; Şu sıralarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Delibaş karakterine hayat veren Gürkan Uygun, Kozyatağı'nda ultra lüks bir sitede 1 milyon 700 bin lira ödeyerek dubleks daire aldı.

YATIRIMCILAR BÖLGEYE AKIN EDİYOR

Anadolu yakasının gözde semtlerinden biri olan Kozyatağı, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi konumunda. Bölgede birçok ünlü ismin gayrimenkulu olduğu tahmin ediliyor.

"FATİH'TEN ÖNCE İSTANBUL'U FETHETTİ"

Usta oyuncunun yaptığı bu yatırımı duyanlar "Delibaş, Fatih'ten önce İstanbul'u fethetti" şeklinde yorumlar yapmaya başladı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Gürkan Uygun Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (43)

Nalıncı Keseri:

Dolar 4 TL, Euro 5 TL, Benzin 6 TL üzerinde. Günün sonunda eve mutsuz gidiyorum. Çünkü, cebimdeki paranın alım gücü azalırken, ihtiyaçlarımız aynı. Referandumdan sonra herşey düzelecek diye evet verdik. Fakat, ekonomi daha da kötüye gidiyor.

75
5
yanıtYanıtla
...:

kardeşim bi dur Allah aşkına şuan ne haldeyiz terör belasıyla başımız yeterince ağrıyor . . can derdindeyiz . . benzini düşünecek hal mi kaldı . .

yanıt2
yanıt33
Pergel:

Etkin bir şekilde ekonomi güçlendirilirken. Terörle de mücadele edilebilir. Aynı anda iki işi birden yapabiliriz. Fakat, hakkımız olan terörle mücadeleyi, kötü giden ekonomik veriler için bir perde ve bahane olarak kullanamayız, kulanmamalıyız. Sonuçta hepimizin cebimizdeki paranın alım gücü azalıyor.

yanıt13
yanıt1
oprsyoncu:

ne terörü ya. . . sınırda adam kalmadı. . kaçtı hepsi. . . napıyoz orda. . . gündem operasyonları mı. .

yanıt11
yanıt0
kamil:

bunu dizi diye seyredene yazık 3 bölüm izlenmesin defteri kapanır bu kadar basit

7
8
yanıtYanıtla
ispirli:

len bu fatih dizisini çeviren ler gezi parkında zülüm 1453 de başladı diyen çapulcular değilmi izlemeyin bunları bunlar para için her yola girerler

9
5
yanıtYanıtla
KOPUKLAR:

şeriat isteyen geri zekalılar şeriat gelse önce seni ben senden daha iyi müslümanım diye günün birinde seni yatırıp keser cehenneme direk gidersin.

3
10
yanıtYanıtla
Gereksiz:

Şeriatın ne olduğunu bilmediğin kesin.cehenneme direk gidildiğini söylüyorsun eğer direk gidiliyorsa sende onlardan birisin

yanıt3
yanıt2
COK BİLEN:

yönetilen ülkeleri görüyon bir tane çağdaş medeni uygar ilim ve bilimin içinde ülke göstersene tarihte şeriatla yönetilen hangi ülke uygar her türlü pisliğin ahlaksızlığın terörün kan gölünün içinde birbirlerini katlediyorlar çok bilmiş abi.

yanıt2
yanıt3
BATUHAN:

Yaşasın çağdaş medeni uygar Türkiye Cumhuriyeti

yanıt2
yanıt3
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title