Haberler

Gülse Birsel'den korona kısıtlamalarına Burhan Altıntop'lu gönderme

Güncelleme:

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel koronavirüs salgınına karşı yeni kısıtlamalarla ilgili oluşan kafa karışıklığına, yıllar önce yayınlanan Avrupa Yakası'ndan bir sahneyi paylaşarak gönderme yaptı.

İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda yeni koronavirüs tedbirleri uygulanması için valiliklere genelge gönderdi. Buna göre; 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

BURHAN ALTINTOP'UN SAHNESİNİ YAYINLADI

Getirilen yasağın duyurulmasının ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Gülse Birsel, yıllar önce yayınlanan Avrupa Yakası dizisinden Burhan Altıntop'un bir sahnesini yayınladı. Oyuncu paylaşımına "Son Covid 19 yasaklarına göre hangi akşam saat kaçta kim tam olarak nerede olacak, paket servis hafta ortası kaça kadar, hafta sonu restorandan tatlı helva getirtme vaktimiz olacak mı yoksa o da 20.00'den sonra şey mi..." notunu yazdı.

Birsel'in paylaştığı video kısa sürede 680 binden fazla izlendi.

Oyuncu Gülse Birsel, sokağa çıkma kısıtlamasının ardından yaptığı paylaşımla kahkahaya boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İçişleri Bakanlığı Gülse Birsel Koronavirüs Haberler

500

Yorumlar (33)

Olamaz:

Sen işine bak kuzum..Vatan haini mahluk

10
40
yanıtYanıtla
Vay be:

Aman ne kadar da komik(!) ülkemizin şahane mizahşörleri

15
33
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Sen Akasya Durağı izlemeye devam et

yanıt10
yanıt3
murtaza:

cumhurbaşkanımız ne derse desin hemen bi linç etme bu nedir ya senin oy versende vermesende cumhurbaşkanın saygı duyacaksın bu önlem önceki zamanlarda alınan tedbirlere göre yavaştan yavaştan bir önlem cumhurbaşkanımızın açıklamasında önümüzdeki günlerde daha detaylı ve daha net olacak adımlar atılması için gerekli yerlerle görüşülüp bu konu hakkında çalışmalar yapılıyor dedi. böyle sanatçı müsvettesi ve medya nereden nasıl çarpıtsak diye uğraştığı için ülkemin hali böyle heykel kafalı

24
21
yanıtYanıtla
TT:

Vaka sayısı 3000-4000 arasına yükselmiş, ölümler sürekli artarken bırakın belden aşağı siyasi darbe vurmayı. İnsanların öldüğü bir konu üzerine esprileriniz hiç komik gelmiyor. Bilginize.

19
16
yanıtYanıtla
ref:

Kanal istanbulun yapımına ne zamöanm başlıyorsunuz 3 bin 4 bin günde insan ölürken

yanıt13
yanıt3
REFOOO:

Ref adamsın . . . ;) bence şunu da söyleyebilriiz. '' Bu bana biraz abartı geldi , al hadi şu keyif çayını da git keyfine bak. . '' ha bu nasıl iyi mi ?

yanıt6
yanıt2
YASAK SADECE HALKAMI?:

COK HAKLISINDA AKIL MANTIK VE BILGIYLE BAGDASMAYAN KARARLARLA YANLI YANLIS HALKA KÖTÜ ÖRNEK OLAN UYGULAMALARLA DOGRU BILGI VERMEMEKLE PARA CEZALARINA AGIRLIK VEREREK GERCEK BIR MÜCADELE OLURMU?

yanıt3
yanıt2
ilkokul mezunu cahil düşünür:

İzahi olmayan şeylerin mizahı olur

24
3
yanıtYanıtla
..:

SEN KARIŞMA DEVLET İŞİNE FAZLA BURNUNU SOKMA

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title