Haberler

Oyuncu Gamze Özçelik, Afrikalı Çocuklar İçin Evini Sattı

Güncelleme:

Yaptığı yardımlarla adından söz ettiren oyuncu Gamze Özçelik, Afrikalı çocuklara yardım etmek için 400 bin TL değerindeki evini sattı.

Ünlü oyucnu Gamze Özçelik, yatırım amaçlı seneler önce Göztepe'de aldığı 1+1 evini 400 bin TL'ye satarak yardım fonuna aktarma yaptı.

ÇOCUKLAR İÇİN EVİNİ SATTI

Son dönemlerde yardım kampanyaları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Gamze Özçelik, kurucusu olduğu 'Umuda Koşanlar' derneğinin ayakta durması için büyük bir fedakarlık yaptı. Özçelik, yıllar önce yatırım amaçlı olarak Göztepe'den aldığı 1+1 evini, 400 bin TL'ye sattı ve yardım fonuna aktarma yaptı.

Oyuncu Gamze Özçelik, Afrikalı Çocuklar İçin Evini Sattı

KURBAN BAYRAMI'NDA 100 BİN TL'LİK YARDIM YAPMIŞTI

Yaptığı yardım kampanyaları ile dikkat çeken Gamze Özçelik, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda da Kenya'ya 100 bin TL'lik gıda ve kıyafet yardımı yapmıştı.

Oyuncu Gamze Özçelik, Afrikalı Çocuklar İçin Evini Sattı

Oyuncu Gamze Özçelik, Afrikalı Çocuklar İçin Evini Sattı

Oyuncu Gamze Özçelik, Afrikalı Çocuklar İçin Evini Sattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (44)

gırtlakçı niyazi:

bu da kendini BM iyi niyet elçiliği yapan Angelina jolie sanmaya başladı. bi havalar. . bi havalar.

2
40
yanıtYanıtla
Adsisz:

Cenneti istemek böyle birşey olsa gerek yattığın yerden Allahım bana cenneti nasip et demekle cennet nasip olmuyor Allah hayrını kabul etsin inşallah

38
2
yanıtYanıtla
elin kizi:

unicefin elciligi tuba buyukustunden alinip bu kadina verilmeli bence helal olsun

32
2
yanıtYanıtla
Gamze:

Birileri neremizi açalımda gündeme gelelim diye düşünürken birileride insan olmak nedir onu gösteriyor.işte gerçek haber bu.kimsenin çıplak vucudunu görmek istemiyoruz

29
2
yanıtYanıtla
FATIHIN TORUNLARI:

HAYIR YAPARKEN BIR ELIN VERDIGINI OBUR EL GORMEYECEK DERLER GOSTERISE GIREGIRERMIS IMAMA SORMALI KI BOSUNA EVINIZI SATMAYIN GAZ YAPMAK ICIN

3
26
yanıtYanıtla
SİTTİ MÜKRİME HATUN:

Sen yap , istersen bağır . Biz ona da razıyız

yanıt23
yanıt1
Gercek:

İnsan insandır siyah beyaz farketmez helal olsun Gamze hanım herkes sizin gibi olsa keşke

25
1
yanıtYanıtla
UYANMIŞ TÜRK:

SAÇMA. ELİN AVRUPALISI O TOPRAKLARI KURUTANA KADAR SÖMÜRDÜ. SONRA DÜZELTMEK BİZEMİ KALDI!!! BİR HAYIR İŞLEYECEKSEN ÖNCE YAKININDAKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ DİYOR DİNİMİZ. BAK DÖVİZ NE DURUMDA ÜLKE BATMIŞ BURADA AÇ YOKMU? YARDIMA MUHTAÇ YOKMU??? AKLINIZI KULLANIN BİRAZ YAHU. ÖNCE BİZ KALKINALIM MERAK ETMEYİN SONRA YARDIM EDERİZ. ŞU BİRKAÇ AY İÇERİSİNDE NASIL BİR KRİZ YAŞARIZ TAKİP EDİN PİYASALARI, KONKORDATO İLAN EDENLERE BAKIN DÜŞECEĞİMİZ DURUMU AZ BİRAZ BELKİ ANLARSINIZ. ÜLKEDE HERŞEYE P ZAM OLMUŞ.

7
17
yanıtYanıtla
AC:

sizler hic doymasiniz zaten ac geldiniz ac gideceksiniz. ALLAH bilir 100 kg dan asaya degilsinizdir. acliktan erimis bitmisinizdir.

yanıt11
yanıt0
FATIHIN TORUNLARI:

EVINI SATTIYSA BENDE KALABILIR BENDE KIRACIYI SATACAM

0
22
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title