Haberler

Oyuncu Ezgi Mola dolandırılma hikayesini anlattı: Kendi yöntemlerimle paramı geri aldım

Güncelleme:

İbrahim Selim'in programına konuk olan başarılı oyuncu Ezgi Mola, mahallesinde oturan biri tarafından dolandırıldığını anlattı. Ertesi gün kendi yöntemleriyle parasını geri aldığını söyleyen Mola, "Adamı dolandırıcı diyerek mahallede gezdirdim" dedi.

Oyuncu İbrahim Selim'in YouTube kanalı üzerinden yayınlanan Bu Gece programının bu haftaki konukları Enis Arıkan, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Serenay Sarıkaya ve Şükrü Özyıldız oldu. Eğlencenin eksik olmadığı programda yaşadığı dolandırıcılık olayından bahseden Ezgi Mola, herkesi kahkahaya boğdu.

"DOLANDIRILDIĞIMI ANLAYINCA ADAMIN YAKASINA YAPIŞTIM"

İbrahim Selim'in "Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?" sorusu üzerine konuşan Ezgi Mola, "Ben dolandırıldım. 'Gümrükte kuzenim çalışıyor ürün mağazada 10 bin TL ise biz 2 bin TL'ye getiriyoruz' dedi. Ben de herkes için sipariş verdim. Parasını da yatırdım bu adam da mahalleden tanıdığım biriydi. Bir kafedeydik ve ben dolandırıldığımı anladım. Adamın kollarında kask üzerinde de korumalık montu varken yakasına yapıştım. Bizi öyle gören kafe çalışanları bulunduğumuz kış bahçesinin kapısını kapatıp bir daha gelmedi" dedi.

Oyuncu Ezgi Mola dolandırılma hikayesini anlattı: Kendi yöntemlerimle paramı geri aldım

"BENİM YATIRDIĞIM PARALARI BAŞKALARINA YATIRMIŞ"

Kendisini dolandıran adamdan intikam aldığını söyleyen Mola, sözlerine şöyle devam etti: "Adam önümde yürüdü ve bankaya gittik. Ama yolda herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Bankaya gittiğimizde hesabından 67 TL'si vardı. Dolandırıldığımı anladığımda cinnet geçirdim. Benim yatırdığım paraları başkalarına yatırmış."

"KENDİ YÖNTEMLERİMİZLE PARAMI ALDIM"

"Sonra polis geldi, ben senetler aldım. Polis, adamın 17 suçtan davası olduğunu söyledi. Ama ben ertesi gün kendi yöntemlerimizle paramı aldım. Çok çirkinleştim, öyle olmam gerekiyordu. Şiddete başvurmadım, kötü söz söylemedim."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Selim Merve Dizdar Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title