Haberler

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kızının son hali görenleri şaşkına uğrattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nın gözlerden uzakta büyüttüğü kızı Refia Dermancıoğlu'nun son hali görenleri şaşkınlığa uğrattı. Abla-kardeş gibi görünen anne ve kızın benzerlikleri de gözlerden kaçmadı.

Rol aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne?, Muhteşem Yüzyıl VE Doksanlar gibi projelerle adını duyuran başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kızının son hali herkesi şaşırttı.

BENZERLİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Çocuğunu gözlerden uzak büyüten Dermancıoğlu'nun 19 yaşındaki kızı Refia Dermancıoğlu, son görüntüsünün yanı sıra annesine olan benzerliğiyle de dikkat çekti. Dermancıoğlu, kızının babasından oyunculuk kariyerini yapmasını istemediği için boşanmıştı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kızının son hali görenleri şaşırttı

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu 1968 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitim aldı. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri ve ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler aldı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kızının son hali görenleri şaşırttı

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol aldı.

2010 yılında Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçti ve bu rol ile popüler bir oyuncu oldu. 2015 yılında Merdiven Baba filiminde Hacı Ali Konuk ile başrolü paylaştı. 2018 yılında ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, 80'lerin efsane dizisi Şahin Tepesi dizisinden aynı isimle uyarlanan dizinin ana kadrosunda yer aldı ve Ceylan Topçu karakterine hayat verdi. Dizide Zerrin Tekindor, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Murat Aygen, Ebru Özkan, Kaan Taşaner ve Leyla Tanlar gibi isimlerle birlikte çalıştı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun kızının son hali görenleri şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Muhteşem Yüzyıl Haberler

500

Yorumlar (32)

nevşehir - orhan:

bu kadına hastayım o kadar iğrenç, içten pazarlıklı bir surat ifadesine sahipki oynadığı kötü roller kadında adeta yaşıyor asla sırıtmıyor!!!!

69
7
yanıtYanıtla
sercan:

oğlum kadına hakaret mi ettin iltifat mı? anlamadım ki ahahahahahahaha

yanıt90
yanıt5
mt:

sercan senin yoruma yarıldım ben :D

yanıt5
yanıt1
volkan - balıkesir''den selamlar:

lan içtiğim kolayı püskürttüm bu nasıl bir tanımlama :)))))))))))))))))))))))))))))))9

yanıt2
yanıt1
Levi Sebatay:

Dindar kişiler olarak sadece eleştirmemeli değişmeleri için zorlamalıyız. Burası müslüman ülke. Müslüman ülke degil mi..? Ya müslüman gibi yaşayacaksın ya da bu ülkeden gideceksin. Bence kadınlar örtünmeli ama türban değil çarşaf giymeli. Asla çalıştırılmamalı hatta okutulması bile çok sakıncalıdır. Dışarı babası, ağbisi, kocası ile birlikte bile olsa çıkarılmamalı çıkarsa da o ve yanında olup dışarı çıkmasına izin verenler (kocası, ağbisi, babası) hapise atılmalıdır.

4
37
yanıtYanıtla
sakar şakir:

sende arızamı var sebetay her şeyin altında müslümanlığı arıyorsun senin yerin arabistan yallah git oraya istediğin gibi yaşa elinden tutanmı var bu ülkede herkes istediği gibi yaşar

yanıt5
yanıt2
Roman Burki:

Bu ülkede Halifelik varken Şeriat Hükümleri ile yönetilirken bile insanlar inançlarını özgürce yaşayabiliyordu. Söylediklerinin Müslümanlık ve dindarlık ile bir alakası olmadığı gibi seninde bunlarla bir alakan yok ya kara cahilsin ya da Müslümanlık ve Dindarlığı karalamaya çalışan bir kalpazan

yanıt14
yanıt0
Caner:

Bu levi denen karaktersiz tek hucreli amip sadece insanlari burada birbirine dusurmek icin iskembden sallamis. Evet burasi Musluman bir ulke ve herzaman Musluman kalacak Allahin izniyle ve bizlerin gayretiyle ama senin dedigin gibi asla olmayacak. Seni karakter dusmani seni. Disarda cik soylesene bunlari

yanıt11
yanıt1
İyi kalpli biri jxjxjx:

Ablacim yada abicim her kimsen öncelikle biz bir din ulkesi değiliz ve seriatla yönetilmiyoruz o istediğin şeyler senin görüşün ama yobaz bir bakış açın var bence bunu degistirmelisin bakış açını biraz genişlet herkesin kendi hayatı ve bu hayatı nasıl yaşamak istediği onun kararı karışamazsin yani bırak şöyle yobaz cevapları isterse bir kadın etek giyer elbise yada sort isterse kapanır yada açılır bunların hepsi onun kararıdır kimse hayatını hiç çenesini kapamayan yobaz ve kendini dindar sanan sapkın insanlara göre yaşamıyo inşaallah beni anlamışsındır :-)

yanıt3
yanıt1
ss:

sen git arabistana yasa yobazlar ulkesı sözde muslumanlar her turlu pıslıgı barındırıolar

yanıt0
yanıt2
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title