Haberler

Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, çalıştığı spor merkezindeki antrenör Ufuk Tunca ile sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre oyuncu, yaşanan olay sonrası elinde çekişle Tunca'nın evini bastı.

Oyunculuğun yanı sıra at biniciliği ve okçuluk eğitimi veren Cemal Hünal, antrenör Ufuk Tunca ile kavga etti. Oyuncu, iddiaya göre, kavga sonrası elinde kırmızı bir çekişle Tunca'nın evini bastı.

ÇEKİŞLE EV BASTI

Sabah'ta yer alan habere göre: Ünlü oyuncu, kavga sonrası antrenör Ufuk Tunca'nın evini bastı. Tunca, Hünal hakkında şikayetçi oldu. Olaya tanıklık eden arkadaşı ise Hünal'ın elinde kırmızı bir çekiç olduğunu anlattı.

Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı

TARAFLAR UZLAŞTI

Soruşturma sürerken Hünal ve Tunca arasındaki buzlar eridi ve ikili uzlaştı. Tarafların şikayetlerinden vazgeçmesi üzerine dosya kapandı.

CEMAL HÜNAL KİMDİR?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.

Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal Adanalı, Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol almıştır.

Oyuncu Cem Hünal, kavga ettiği kişinin evini bastı

Kaynak: Magazin

Cemal Hünal Tunca kavga Haberler

500

Yorumlar (13)

ÇEKİŞ DEĞİL ÇEKİÇ ):

Çekiş değiş arkadaşlar çekiçtir :) önce doğru yazın

24
3
yanıtYanıtla
ss:

değiş değil olacaktı ama

yanıt16
yanıt2
ra:

düzeltme yaparken düzeltilen arkadas süpersin

yanıt17
yanıt1
duran tekerlek:

arkadas değil, arkadaş olacaktı.

yanıt1
yanıt2
gönül:

pekte ıssız adam değilmiş

13
3
yanıtYanıtla
Aykut:

Çekişle basması iyi olmuş. Maazallah ya çekiçle saldırsaydı :)))))

12
0
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Evet ya ha ha haberi hazirlayan kesin ilkokuldan terk..

yanıt1
yanıt0
PAŞALI:

Hayat bir alfabe gibi kimileri ünlü kimileri ünsüz ama ünlülerin çoğu karaktersizdir.

10
0
yanıtYanıtla
Gül:

Okudugu gavur okulu da fayda vermemis

0
6
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ne oluyor la ıssız adam, eşkiya adam mı oldun.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title