Haberler

Oyuncu Canan Ergüder Sevgilisinin Evlilik Teklifini Reddetti

Güncelleme:

'Güllerin Savaşı'nın Gülfem'i Canan Ergüder 1 yıllık sevgilisi müzisyen Yalçın Konuk'un evlilik teklifini "Özgürlüğüme düşkünüm." diyerek reddetti.

Kanal D'de yayınlanan "Güllerin Savaşı" dizisinin 'Gülfem'i Canan Ergüder'den 1 yıldır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Yalçın Konuk'a büyük şok!

"ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜNÜM"

Kanal D'deki "Güllerin Savaşı"nın Gülfem'i Canan Ergüder 1 yıllık sevgilisi müzisyen Yalçın Konuk'un evlilik teklifini reddetti!

Gerekçesi ise "Özgürlüğüme düşkünüm." oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güllerin Savaşı Canan Ergüder Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500

Yorumlar (33)

ADANALI:

DEMEKKI ADAM IYI VURAMIYOR

20
13
yanıtYanıtla
hahaha:

hic gulesim yoktu pazar pazar adanali, haklisin galiba

yanıt6
yanıt2
Tülin:

Bende özgürlüme cok düskünüm aman kizlar evlenmeyin sonra hakaret dayak hayatiniz solar.Birakinda Erkek Milleti kurusun kadinsiz hayat bu Öküzlere iyi gelir.

8
13
yanıtYanıtla
yeliz:

Aynen tatlim

yanıt4
yanıt2
senem:

Aynı ben herkes evlenmek zorunda değil. Evlilik gerçekten özgürlüğü kısıtlar. . .

5
12
yanıtYanıtla
Yazıklar olsunMobil-IOS:

Bu kadınların özgürlük derdi nedir arkadaş. Benim sevgilim de özgür değilim diye ayrıldı benden ilginç yani devir değişiyor.

8
2
yanıtYanıtla
Elif nur:

Kim bilir ne yaptinda kiz senden ayrildi nasil sıktıysa iyi yapmış kimse bir erkek icin degişmemeli

yanıt2
yanıt0
tracers:

adam bunun sevdiği değil ! vurucusu bence ! para karı da ! adam da bunu mutlu ediyo işte olay bu !

2
5
yanıtYanıtla
bir genç):

Katiliyorum sana:)

yanıt2
yanıt1
bahar:

Sen cok biliyorsun once yabancı isim kullamayip türkçe isim kullan aynada kendine bak

yanıt3
yanıt2
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title