Haberler

Oyuncu Bülent Emrah Parlak'ın "Emine Bulut'un ölümünde dincilik ve sağcılık suçlu" demesi tepki çekti

Güncelleme:

Oyuncu Bülent Emrah Parlak'ın Abdurrahman Dilipak'ın "Emine Bulut olayında hepimiz suçluyuz" sözlerine "Hayır efendim dincilik ve sağcılık suçlu" cevabını vermesi tepki çekti.

Oyuncu Bülent Emrah Parlak, kocası tarafından çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklanan Emine Bulut hakkında paylaşım yapan Abdurrahman Dilipak'ın "Hepimiz suçluyuz" paylaşımına verdiği cevapla dikkat çekti.

"HEPİMİZ SUÇLUYUZ, BU CİNAYET BİREYSEL DEĞİL"

Köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Son Kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi" dedi.

"DİNCİLİK VE SAĞCILIK SUÇLU"

Dilipak'a cevap veren oyuncu Bülent Emrah Parlak ise tepki çeken şu sözleri söyledi: "Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz,yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden,sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan,toplumu gerici,çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!"

Oyuncu Bülent Emrah Parlak'ın 'Emine Bulut'un ölümünde dincilik ve sağcılık suçlu' demesi tepki çekti

EMİNE BULUT'A NE OLDU?

Emine Bulut, 10 yaşındaki kızıyla eski eşi Fedai Baran ile buluştuktan kısa süre sonra tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kızının karşısında kanlar içinde kalarak "Ölmek istemiyorum" diye bağırırken Fedai Baran ise taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Oyuncu Bülent Emrah Parlak'ın 'Emine Bulut'un ölümünde dincilik ve sağcılık suçlu' demesi tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Emrah Parlak Abdurrahman Dilipak Emine Bulut Haberler

500

Yorumlar (259)

Antisağcı:

Adam haklı beyler dağılın

416
24
yanıtYanıtla
...:

KES BE PLASTİK KAFA

yanıt1
yanıt0
Misafir:

Sağcılık ve dincilikle alakası var kendini bilmez sanatçı zanneden Densiz insanlıkla alakalı dini bilgisi olsaydı zaten yapmazdı

15
340
yanıtYanıtla
yawhehe:

doğru söylemiş adam

92
242
yanıtYanıtla
yawhehe:

din sana kadını öldürümü emrediyor yada sağcılık. gereksiz gereksiz konuşmayın

yanıt66
yanıt128
okuda az ötede oyna mal!:

koyunlar: feodal toplumda, yaşadığımız üretim biçiminden önceki üretim ilişkisinde yani, haklar ve hürriyetler hatta yasal kurumlar ve hatta çalışma yasaları bile yoktu, kadın insan yerinede bile değildi burjuva devrimleriyle bugünkü haklara kavuştu insanlık ;sağcılar ve dinciler geriye dönmeyi savunur , oda başka pazarları gasp etmek isteyen palazlanmış burjuvazinin yeni pazarlara atlama aracı olduğu için, buna hizmet ettiklerinden bile bi haberdirler; o yüzden malın önde gidenidirler

yanıt209
yanıt32
Dilek:

Arkadaşlar bizim dinimiz kötü olan neyi emretmiş bu adam böyle diyor. Boşanan kadınlarınızı öldürün mü dedi yoksa küçük kızlara tecavüz edip onları öldürün mü dedi. Dinimizi karalamak için fırsat kollayan bu adamlara şunu hatırlatmak lazım. O beğenmediğin dini kurallar olsaydı şimdi kimse bu suçları işlemeye cesaret edemezdi. Asıl sizin modern

73
162
yanıtYanıtla
dinin içeriğini boşatan para babalarıdır:

lafı neticesinden anlama, adam dinci geçinen sahtekarlar demiş ; değilse din, ezilenlerin, yoksulların , gariplerin yetimlerin ve ezilenlerin sığınağıdır; para babalarının, uluslar arası sermayenin yerli işbirlikçilerinin değil!

yanıt6
yanıt0
sahte takva sahiplerinide unutmayalım:

sadece para babaları değil satın aldıkları hacı hoca takımıdır

yanıt6
yanıt1
TENGRİ:

Nihayet birileri çıkıpta acık acık söyledi helal sana ama bazı koyunlar anlamamış dediğini adam dine bişey demıyor kendını dıncı olarak gören dindarlıktan bi haber mahluklara diyor bide bunlar hep sağcı olur hertürlü düzenbazlığı yobazlığı ahlaksızlığı hırsızlığı yapar ama dini de kımseye bırakmaz lafa gelince. Bu ülkenın halını görünce Atatürk e hergün daha da hayran olmamak elde değil.

195
20
yanıtYanıtla
Tüm 259 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title