Haberler

Oyuncu Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün sahneye çıkan oyuncu Uğur Aslan'ı dinlemeye giden ve halay çeken Bergüzar Korel, koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu iyi olan 3 çocuk annesi Korel'in tedavisi evinde devam ediyor.

Yargı dizisinde Eren komiser rolünü oynayan Uğur Aslan, aynı zamanda sahne almaya başladı. Geçtiğimiz hafta bir mekanda sahne alan Arslan, bir de doğum gününü kutladı. Arslan'ı bu gece yakın dostları da yalnız bırakmadı.

EVİNDE KARANTİNAYA GİRDİ

2. Sayfa programının haberine göre, partiye katılan ve halay çeken Bergüzar Korel'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Sağlık durumu iyi olan başarılı oyuncunun tedavisine evinde devam ediyor. Korel ile o akşam yakın olan birçok ünlü isim de birer birer hastaneye giderek koronavirüs testi yaptırdı.

3 çocuk annesi Bergüzar Korel, sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Oyuncu Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bergüzar Korel Uğur Aslan Haberler

500

Yorumlar (4)

YOĞURTÇU :

Katılmasaydı partiye ....

22
3
yanıtYanıtla
R.F.T. Recep Fatih Tezol:

Allah tez vakitte şifalar versin. Maske durumunu ihmal ettiğimiz bir an bile yetiyor bulaşmaya. Umarım çocuklarda sıkıntı olmaz. Dualarımız sizinle çok geçmiş olsun seviliyorsunuz ailecek.

13
9
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Her gün Yüz bin kişi yakalanıyor.Ne yapalım yani

15
3
yanıtYanıtla
Zeynep Onut:

Bergüzar Korel Türkiye'den eşiyle gitmedimi Türkiye'yi sevmediğini eşiyle abdye yerleşmek istediğini yazmıştı haber kanalı devamlı bunları anlatım duruyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title