Haberler

Oyuncu Ayça Bingöl, Aile Dizisiyle Ekrana Dönüyor

Güncelleme:

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle oyunculukta zirve yapan Ayça Bingöl, Kanal D'de ekrana gelecek bir aile dizisinde rol alacak.

Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve bütün yapımcıları peşinde koşturan Ayça Bingöl, yeni bir aile dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

KARİYERİNE BEBEK ARASI VERMİŞTİ

Son olarak 'Benim Adım Gültepe' dizisinde rol alan oyuncu, geçen sezon Osman Sınav'la çalışmaya hazırlanıyordu. Ancak anne olacağını öğrenmişti. İkiz bebeklerine hamile kalan oyuncu, kariyerine bebek arası vermişti.

AİLE DİZİSİNDE ROL ALACAK

Eşi Ali Gökmen Altuğ'la ikiz bebek sevinci yaşayan oyuncu, kızlarına Aylin ve Leyla adını vermişti. Uçankuş TV'nin İki Kadın Arasında programının haberine göre, bebekleri artık 3 aylık olan oyuncu, setlere dönmeye karar verdi. Ayça Bingöl, Kanal D'de ekrana gelecek bir aile dizisinde rol alacak. Dizi piyasasında oyuncunun partneri olması için de Bülent İnal'la görüşüldüğü konuşuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Benim Adım Gültepe Osman Sınav Ayça Bingöl Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

misafir:

aman yarabbi üc aylik bebek büyümüsmüde ekranlara geliyor en az bir yasinda olmalari gerekir hele ikiz bebekler hic yakismadi sana Ayca Bingöl .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title