Haberler

15 Aylık Evli Öykü Çelik Gizlice Boşandı

Güncelleme:

Güzel oyuncu, iş adamı eşi Ahmet Murat Çakan'dan 10 gün önce gizlice boşandı. Ünlü oyuncunun evliliği sadece 15 ay sürdü.

Öykü Çelik de boşanan oyuncular kervanına katıldı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sene yıldırım nikâhıyla evlendiği Bursalı işadamı Ahmet Murat Çakan'dan sürpriz bir şekilde ayrıldı. Çift, boşanmak için anlaşmalı olarak gizlice Bursa Adliyesi Aile Mahkemesi'ne başvurdu. 10 gün önce görülen duruşmada hakim, Çelik ve Çakan'ın tek celsede boşanmasına karar verdi. Çelik, Ahmet Murat Çakan'la Bursa'daki bir film çekimi sırasında tanışmıştı.

YENİDEN İSTANBUL'A YERLEŞTİ

İkili, 25 günlük aşklarını ani bir kararla nikâh masasına taşıyarak herkesi şaşırtmıştı. Çelik, evliliğin ardından Bursa'da yaşamaya başlamıştı. Bu sezon Kanal D'nin sevilen dizisi "Poyraz Karayel"de rol alan Çelik, İstanbul-Bursa arasında mekik dokuyordu. Ünlü oyuncu evliliğinin bitmesinin ardından yeniden İstanbul'a yerleşti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Murat Öykü Çelik İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (15)

Alper:

bosanmayi yasaklayacaksin bakalim boyle evliligi oyuncak haline getirebilecekler mi. . bu ne lan. . etrafta temiz kiz kalmadi; milletin deneme tahtasi oldu evlilik. .

8
2
yanıtYanıtla
Tüzün:

cok gizli milyonlar duydu nasil gizliyse artik

5
2
yanıtYanıtla
Ümit KiziroğluMobil-IOS:

Çakanın Babası iflasa doğru gidiyordu heralde, para bitince!

6
0
yanıtYanıtla
GÖZLEMCİ:

GİZLİCE BOŞANDIYSA SİZ NASIL ÖĞRENDİNİZ ARKADAŞ? BİZ NE . . GİZLİ BOŞANMIŞ NE ORTAYA DÖKÜYORSUN

5
0
yanıtYanıtla
saban:

Bunlar unsuz bence

3
0
yanıtYanıtla
koylu:

inanin evliligide unlu yaptilar bizdeki unlu bozuntulari

2
1
yanıtYanıtla
Delinin Biri Bir Gun:

gizlice ne demek ya , bosanma seramonisi mi duzenleyecekti bide

2
1
yanıtYanıtla
ulaşlı lıMobil-ANDROID:

hatun çok i·yi ben bıkmam bu hatun benim olsa

1
2
yanıtYanıtla
ref:

Gizliyse sen nasıl haber yaptı milyonlara ulaşıyor gizli değil demkki

3
0
yanıtYanıtla
celel:

şenurrrrrrrrrrrrrrrrcum

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title